Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Политиците с поздравления и снимки от детството за 1 юни

Политика

Политиците с поздравления и снимки от детството за 1 юни

Политиците с поздравления и снимки от детството за 1 юни - Tribune.bg
Снимка:

„Пожелавам ви да растете с вяра, надежда, любов и любопитство към света“. Това написа служебният премиер Димитър Главчев в профила си във Фейсбук в поздравление към децата по повод 1 юни – Международния ден на детето.

„Скъпи деца, честит празник! Бъдете най-вече здрави!“, посочи Главчев. Вие сте нашето най-голямо богатство, изпълвате със смисъл дните ни и заслужавате цялото ни внимание и обич, написа още служебният премиер по повод празника.

Поздравления отправи и президентът в профила си във Фейсбук. 

В Международния ден на детето - 1 юни, желая весел празник на децата на България, написа Румен Радев. Те са наша обща отговорност за бъдещето, затова всички възрастни им дължим свят на мир, в който да растат здрави и опознават света без страх, посочи той.

Честит празник на всички деца! Нека бъдат здрави и щастливи, пожела лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук. Нека мечтаят смело, но и да са разумни, подчерта той

Честит празник на всички малки и пораснали деца! Искам да им пожелая да са здрави, активни, да са любопитни и да не губят детското в себе си независимо на колко години са”, заяви пък кметът на София Васил Терзиев, който откри празника на децата на София „Мечтаем заедно” в Княжевската градина. „Дали се чувстваш млад или дете е въпрос на дух, затова желая на всички да останем деца възможно най-дълго в отношението си към света”, каза още Васил Терзиев. Кметът сподели, че любимата му детска песен е „Зайченцето бяло”, а любимата анимация- Том и Джери и “Ну, погоди!”


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Политици, 1 юни
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати