Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Политолог: Корнелия Нинова е големият губещ на тези избори

Политика

Политолог: Корнелия Нинова е големият губещ на тези избори

Политолог: Корнелия Нинова е големият губещ на тези избори - Tribune.bg
Снимка:

Стратегията на Нинова не сработи, БСП не надскача много санитарния минимум от 2015 г., каза Стойчо Стойчев

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е големият губещ на тези избори. Стратегията на Корнелия Нинова не сработи на тези избори, заяви политологът Стойчо Стойчев в ефира на NOVA телевизия.

"Загубиха се големите успехи, няма ги тези знакови победи, за които беше създадено очакване. БСП не надскача много санитарния минимум от 2015 г." , заяви той, като посочи, че във Варна е допусната грешка с отказа на партията от кандидатурата на Костадин Костадинов.

"Добре е, че не са играли заедно, защото все пак трябва да има някакво разбиране за това какво е ляво", каза политологът Борис Попиванов.

"По същия начин трябва тогава да го кажем това и за Мая Манолова. И тя не иска да е лява, да е свързана с БСП ", отвърна Стойчев.

"Балотажите са доста хлъзгаво нещо. Обикновено вотът там е наказ.Обикновено всички се обединяват срещу водача", коментира още той.

"Като говорим за по-малки градове, е много важно дали кандидатът е популярен с положителни качества или не. Ако е еднозначно негатива персона, хората ще гласуват по-малко за него. Много непредсказуем е този вот", каза Стойчев.

„Няма напълно предрешени избори. Когато имат възможност избирателите да си кажат думата, могат да я кажат и то по различен начин. Възможни са различни развития, но тенденциите са очертани на първи тур”, каза Попиванов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати