Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Портних опроверга фалшива новина, че има „черен печат“ за Израел

Политика

Портних опроверга фалшива новина, че има „черен печат“ за Израел

Снимка:

Кметът на Варна Иван Портних опроверга фалшива новина, която обикаля мрежата. Според недостоверната статия той е предизвикал грандиозен скандал в Израел преди година.

„Във връзка с изнесени „информации“, че през февруари 2018 г. съм бил замесен в „скандал“ в Израел, вследствие на който ми е бил поставен „черен печат“ в международния паспорт, бих поставил само един въпрос: Ако всичко това беше истина, как тогава лично щях да посрещна във Варна премиера на Израел Бенямин Нетаняху малко по-късно след „скандала“, попита той в социалните мрежи.

Варненският кмет подчертава, че фактите и снимките говорят сами.

„За съжаление, тези предизборни похвати могат единствено да имат непредвидими последици върху добрите взаимоотношения на Община Варна с бизнеспартньори от Израел, с които в момента активно работим по проект в сферата на транспорта и дигиталните технологии“, пише той.  


Коментари (1)

Иванов НА ВЪПРОСА:
„Ако всичко това беше истина, как тогава лично щях да посрещна във Варна премиера на Израел Бенямин Нетаняху малко по-късно след "скандала"?",
ОТГОВАРЯМ С ВЪПРОС:
КАКВА ВРЪЗКА ИМА ПОСРЕЩАНЕТО НА ПРЕМИЕРА НА ИЗРАЕЛ ВЪВ ВАРНА, НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, С ЧЕРНИЯ ПЕЧАТ В ПАСПОРТА ЗА ВЛИЗАНЕ В ИЗРАЕЛ ?
ТОЗИ ПЕЧАТ Е ЗНАК НА ЗАБРАНА ЗА ВЛИЗАНЕ НА ПРИНОСИТЕЛЯ В ИЗРАЕЛ, А НЕ ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА ПРЕМИЕРА НА ИЗРАЕЛ, ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ ИЗРАЕЛСКИ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ.
17.10.2019 05:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още