Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Портних опроверга фалшива новина, че има „черен печат“ за Израел

Политика

Портних опроверга фалшива новина, че има „черен печат“ за Израел

Портних опроверга фалшива новина, че има черен печат за Израел - Tribune.bg
Снимка:

Кметът на Варна Иван Портних опроверга фалшива новина, която обикаля мрежата. Според недостоверната статия той е предизвикал грандиозен скандал в Израел преди година.

„Във връзка с изнесени „информации“, че през февруари 2018 г. съм бил замесен в „скандал“ в Израел, вследствие на който ми е бил поставен „черен печат“ в международния паспорт, бих поставил само един въпрос: Ако всичко това беше истина, как тогава лично щях да посрещна във Варна премиера на Израел Бенямин Нетаняху малко по-късно след „скандала“, попита той в социалните мрежи.

Варненският кмет подчертава, че фактите и снимките говорят сами.

„За съжаление, тези предизборни похвати могат единствено да имат непредвидими последици върху добрите взаимоотношения на Община Варна с бизнеспартньори от Израел, с които в момента активно работим по проект в сферата на транспорта и дигиталните технологии“, пише той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Иванов НА ВЪПРОСА:
„Ако всичко това беше истина, как тогава лично щях да посрещна във Варна премиера на Израел Бенямин Нетаняху малко по-късно след "скандала"?",
ОТГОВАРЯМ С ВЪПРОС:
КАКВА ВРЪЗКА ИМА ПОСРЕЩАНЕТО НА ПРЕМИЕРА НА ИЗРАЕЛ ВЪВ ВАРНА, НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, С ЧЕРНИЯ ПЕЧАТ В ПАСПОРТА ЗА ВЛИЗАНЕ В ИЗРАЕЛ ?
ТОЗИ ПЕЧАТ Е ЗНАК НА ЗАБРАНА ЗА ВЛИЗАНЕ НА ПРИНОСИТЕЛЯ В ИЗРАЕЛ, А НЕ ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА ПРЕМИЕРА НА ИЗРАЕЛ, ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ ИЗРАЕЛСКИ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ.
17.10.2019 05:55 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати