Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Последен парламентарен контрол за 49-то НС

Политика

Последен парламентарен контрол за 49-то НС

Последен парламентарен контрол за 49-то НС - Tribune.bg
Снимка:

Служебният финансов министър Людмила Петкова и още четири министри на последния парламентарен контрол за 49-то НС.

Тя ще отговаря на три въпроса: относно работна група за промените в Закона за хазарта, на въпрос относно финансиране на Национален съвет за превенция и защита от домашното насилие към Министерски съвет, както и конкретните резултати от извършените от НАП проверки на дейността на Организациите за оползотворяване на отпадъците /ООП/.

На контрол ще участват още: служебният регионален министър Виолета Коритарова - Касабова, здравният министър Галя Кондева, която ще отговаря на три въпроса: относно децата с диабет и други хронични заболявания в детските градини и училища, относно хора с депресии, както и на въпрос относно разпространението на диазотен оксид (райски газ).

Служебният министър на културата Найден Тодоров ще отговаря на два въпроса: относно пробива на Централна гара в град Пловдив, както и относно функционирането на Публичния регистър на доставчиците на медийни услуги и мерките в борбата с фалшивите новини.

Служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров ще отговори на един въпрос относно мерки за справяне с нерегламентирани сметища в района на село Благово, община Монтана.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети