Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Последен работен ден на Народното събрание

Политика

Последен работен ден на Народното събрание

Последен работен ден на Народното събрание - Tribune.bg
Снимка:

Днес ще бъде последното заседание на 44-ото Народно събрание. Народните представители излизат в отпуск за предизборната кампания. Те ще се съберат на финално заседание на 25 март, когато парламентът ще бъде разпуснат.

На днешното заседание в парламента предстои да бъде разгледано искането на БСП за преговори на правителството за доставки на руската ваксина срещу коронавирус „Спутник V“, припомня БГНЕС. Днес само двама министри ще отговарят на въпроси на последния парламентарен контрол на този парламент.

Първа ще отговаря Марияна Николова, заместник министър-председател по икономическата и демографската политика и министър на туризма, която ще отговори на въпрос за осигуряване съхранението на машини за гласуване.

Втора ще отговаря Десислава Танева, министър на земеделието, храните и горите на два въпроса – за пострадали земеделски земи и застрашени къщи, вследствие от наводненията в община Стралджа и на въпрос за почистването на коритото на река Поповска и проблем с дигите в селата Попово и Воден, община Болярово.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети