Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ПП-ДБ не подкрепиха собствените си законопроекти в зала

Политика

ПП-ДБ не подкрепиха собствените си законопроекти в зала

ПП-ДБ не подкрепиха собствените си законопроекти в зала - Tribune.bg
Снимка:

Парламентарната група на „Продължаваме промяната-Демократична България“ не подкрепи собствените си законопроекти, които се разглеждаха днес в пленарна зала.

Един от законопроектите на ПП-ДБ беше предложен от Елисавета Белобрадова, която искаше да въведе идеята за „геномен пол“. Коалицията искаше да се разреши смяна на пола при животозастрашаващи обстоятелства. Законопроектът не бе приет, а от ПП-ДБ гласувата за своето продлежение с „въздържал се“.

Вторият провал на ПП-ДБ беше предложеноето на Божидар Божанов, с което да се предвиди разширение на вече правна уредба по отношение на сексуалните посегателства срещу деца. В нея се предвиждаше да има допълнителни ограничения за хора, с присъди за сексуални посегателства срещу деца. И тук ПП-ДБ гласуваха „въздържал се“.    

С третия законопроект на ПП-ДБ, внесен от Катя Панева и група народни представители, се предвиждаше защита на децата и лекарите, когато има установен медицински проблем. И третият законопроект не се прие, а ПП-ДБ отново гласуваха „въздържал се“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети