Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ПП-ДБ откри предизборната си кампания в София

Политика

ПП-ДБ откри предизборната си кампания в София

ПП-ДБ откри предизборната си кампания в София - Tribune.bg
Снимка:

Властта е при хората. Политиците са само техните представители.

Единственият начин Пеевски и Борисов да са силни, е ако хората не излязат да гласуват.

Това заяви пред журналисти съпредседателят на "Продължаваме промяната – Демократична България" (ПП-ДБ) Кирил Петков, предаде репортер на БГНЕС. Тази вечер коалицията откри предизборната си кампания в столицата.

"Ние сме въодушевени, ние сме вдъхновени. Кампанията, която започва, за нас е важна, защото се срещаме с хората и какво чуваме – че има мнозинство от българските граждани, които не вярват на съдебната система в този си вид и искат промяна", каза Петков.

Съпредседателят на ПП-ДБ подчерта, че има мнозинство от българските граждани, които искат служби, които да работят по различен начин. "Има мнозинство от българските граждани, които искат регулаторите да работят за тях", допълни той.

Петков е категоричен, че има мнозинство за промяна.

Съпредседателят на ПП-ДБ подчерта, че сега най-важното е българските граждани, които искат промяна и усещат една дълбока несправедливост 30 години, да почувстват, че силата е в тях.

"Стига толкова сме говорили за партии. Стига толкова сме говорили за депутатски места. Трябва да се говори имаме ли в тази държава мнозинство от българските граждани, които искат по-справедлива система и искат нормална европейска държава", каза той.

Петков призова, ако българските граждани "искат институции, вместо Пеевски и Борисов да се обаждат по телефоните", трябва да излязат да гласуват. "Това е нашето съобщение. Не искаме да влизаме в кофата на вътрешнопартийните битки, защото най-голямата група от хора в този момент продължават да мечтаят, че България може да стане една нормална европейска държава", заключи той.

Срещата премина пред почти никакъв интерес от страна избирателите.

Това не е изнедаващо, като се имат предвид скандалите около Агенция "Митници", Гл. сек. на МВР Живко Коцев, аферата с контрабандата, пуделът и "мистериозните срещи" на заподозрените в къщата на Бойко Рашков.

Но нека не забравяме и "измислената ситуация" около Корал и подписите на Кирил Петков и Лена Бориславова...


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети