Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ПП обявиха, че очакват „мръсна машина от атаки“ и арест на кмета на Пазарджик

Политика

ПП обявиха, че очакват „мръсна машина от атаки“ и арест на кмета на Пазарджик

ПП обявиха, че очакват мръсна машина от атаки и арест на кмета на Пазарджик - Tribune.bg
Снимка:

„В следващите дни очакваме да се мобилизира цялата мръсна машина от атаки, лъжи и фалшификации срещу нас. Ако наистина арестуват кмета на Пазарджик Петър Куленски - в играта предизборно влизат и завладените от тях институции“.

Това обявиха във Фейсбук профила си от „Продължаваме Промяната“.

„Те не могат да преглътнат, че феодалната им структура в Пазарджик падна на местните избори. Те са решили да се върнат силово на власт и да ни управляват отново с бухалки. Ще им позволим ли?“, питат ПП.

Повод за тревогите стана интервю на Осман Октай пред Fakti.bg., според което арестът ще е свързан с акциите по линия превенция на купуването на гласове.

„Акциите на МВР са шумни и се афишират, но зад тях стоят прокрадването на интереси. И един такъв интерес е в Пазарджик, където кмет е Петър Куленски (ПП-ДБ). Готви се акция срещу него. Службите са активирани, а на прицел не е само Куленски. Провеждат се много акции за вербуване на хора, но те са насочени към различни кметове“, твърди Октай.

Според „Актуално“, до „редица медии“ бил изпратен сигнал, че Куленски е лансирал пловдивска фирма за доставки в пазарджишки детски градини по схеми „Училищен плод“ и схема „Училищно мляко“ към Държавен фонд „Земеделие“. Твърдението в сигнала е, че кметът „убедил“ директорите на детски градини в Пазарджик да не подписват документите за доставки по гореспоменатите схеми с настоящия доставчик – местна фирма от Пазарджик. Сигналът е анонимен и има оплаквания как Куленски не искал да се срещне с представител на местната компания, която била с 11-годишен опит в сферата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати