Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ПП ПРАВОТО иска да припомни за прехода на България през тези 32 години

Политика

ПП ПРАВОТО иска да припомни за прехода на България през тези 32 години

ПП ПРАВОТО иска да припомни за прехода на България през тези 32 години - Tribune.bg

Може би българския народ трябва да си припомни за плана Ран-Ът 1990 и гибелта на българската икономика

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

 

АНАЛИЗ НА АДВОКАТ МАРИЯ КОЛЕВА, ЛИДЕР НА ПП ПРАВОТО И КАНИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

 

1990 г.- БЪЛГАРИЯ И НАЧАЛОТО НА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

След избухването на демокрацията  правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм". Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти.

Това е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. В него се залага  стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България.

Интересно е да се знае, че докладът по “Проекта Ран-Ът” е приет от Народното събрание с ръкопляскания, а по един екземпляр от него е получил всеки от депутатите, след което е отхвърлен. 

При представянето на проекта в пленарната зала, Андрей Луканов заявява: “Програмата съдържа рационални елементи и от двете платформи – на БСП и СДС, както и съгласуваните между двете основни политически сили идеи в периода преди и след изборите”. И сини, и червени са работели заедно с екипа на националната камара на САЩ в ущърб на България.

Това е практическият план по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес. Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее.  Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 10 ноември 1989 г. от Националната търговска камара на САЩ, в тайна от  целия български народ. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва у нас. Това е най-стриктно спазвания документ в България от 1990 г. до днес.

Става дума за един проект за прехода към пазарна икономика в България. Това само по себе си не го прави престъпен. Престъплението се състои в методите и средствата, заложени в него за постигане на целта

Благодарение на проекта “Ран-Ът” сега българската икономика е в руини и България е върната със 100 години назад в своето развитие, унищожени са всички социални завоевания на народа ни, добити с толкова труд и лишения, нацията измира и се топи интелектуалния й и културен потенциал, а богатите стават все по-нагли и отчуждени от болката и страданието на народа...

В този план се казва, че ще се хвърлят всички сили, всичкото си злато, цялата материална сила за измамване и оглупяване на хората!

 

...Човешкият мозък, съзнанието са приспособени към промяна. Посявайки хаос, ние

незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как? Ние ще намерим наши единомишленици... наши съюзници и помощници

...Литературата, театрите, кината, пресата - всичко ще изобразява и прославя най-

низките човешки усещания, чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените творци, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма, предателството - с една дума, всякаква безнравственост.

...В управлението на държавата ще създадем хаос и безпорядък.

...Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за своеволието на чиновниците, рушветчийството, безпринципност и мотаене - всичко, което води до онова, което им скимне да правят.

....Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат въздигнати до добродетел...честност порядъчността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелици от миналото...

...Простащина и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх един от друг, и нахалството, безсрамието, предателството, национализмът и враждебността между народите и най-вече враждебността и омразата към руския народ - всичко това ние ловко и незабелязано ще култивираме и всичко това ще разцъфне с кичести цветове.

....Сега малцина, много малко хора ще се досещат или даже ще разбират какво става... Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото.

...Ще изтръгваме духовните корени на болшевизма, ще опошляваме, ще унищожаваме корените на народната нравственост.

...Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години.

...Главният ни залог ще бъде на младежта, ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити.

 

....Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза:

 

„ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ".

 

Към 2021 г. всичко това се случи !!!

Платените от НПО-та протестърски партии доведоха до унищожението на държавата и народа.

ТОВА ЛИ ИСКА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД?

 

Бюлетина №20

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети