Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ПП с последни думи пред парламента: Отиваме на избори с натрупан опит и научени уроци

Политика

ПП с последни думи пред парламента: Отиваме на избори с натрупан опит и научени уроци

ПП с последни думи пред парламента: Отиваме на избори с натрупан опит и научени уроци - Tribune.bg
Снимка:

„Няма антикорупционно мнозинство в този парламент. Корупцията не намери достатъчно врагове. Говоря за тези, които не могат да живеят в опоция, защото излиняват. Чухме какви не абсурди и лъжи”, заяви за последно в рамките на 47-ото НС председателят на ПГ на „Продължаваме промяната” Андрей Гюров в нарочна декларация.

Той започна с изброяване на много кризи, които парламентът е трябвало да реши - високите цени на електричеството, пандемията, войната на Путин, заложените бомби в пътното строителство, бежанската криза, инфлация, политическа и икономическа криза.

„Все пак отиваме на избори с натрупан опит, с научени уроци, с идея как да бъдем по-успешни и по-ефективни. Вероятно и следващия парламент ще е труден, но ние няма да отстъпим от това да спираме корупционните кранчета”, декларира Гюров.

„Вярваме, че в следващия мандат ще можем да постигнем още много повече за свободна и просперираща България”, добави той.

Той се обърна към българските граждани от трибуната:

„Скъпи сънародници, гласувайте на предстоящите избори. Всичко дотук бе само първа стъпка в изтръгването на държавата от ръцете на мафията. Демокрацията не е спринт, тя е маратон. Демокрацията си струва, тя е единствената гаранция за просперитета на България. Тази битка е на всеки български гражданин тук и в чужбина, и ние можем и трябва да я спечелим заедно. Имаме нужда от Вас, за да завършим съдебната реформа, да има независими регулатори и да спрем кражбите(...) Дължим го на децата си. Продължаваме промяната!”

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети