Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ПП се разграничиха от Габриела Славова - Не била техен член, а престъплението нямало общо с политиката

Политика

ПП се разграничиха от Габриела Славова - Не била техен член, а престъплението нямало общо с политиката

ПП се разграничиха от Габриела Славова - Не била техен член, а престъплението нямало общо с политиката - Tribune.bg

Почти 24 часа след като излезе новината за това, че едно от лицата на ПП в Бургас - Габриела Славова е обвинена за убийството на мъжа си в „Драгалевци“ от партията излязоха с позиция, която беше публикувана на страницата им във Фейсбук. 

От „Промяната“ се разграничиха от младата жена като обясниха, че не била техен член: „Във връзка с многобройните публикации около бруталното престъпление от вчера, бихме искали да дадем няколко пояснения.

На първо място - искрени съболезнования на близките на Пейо Пеев, и съжаления за това, че подобни случаи въобще са част от нашия живот.

Габриела Славова не е член на политическа партия „Продължаваме Промяната“. Присъствала е на учредителното събрание на партията и е била на последно място в бургаската листа на ПП на първите за нашата политическа сила избори през 2021 г.“, подчертават от партията на Кирил Петков и Асен Василев по повод появилите се спекулации около участието на обвиняемата в партията.

„Бихме искали да напомним, че бруталното престъпление няма нищо общо нито с политиката като цяло, нито с политическата дейност на конкретните извършители, и поставянето на случая в подобен контекст политизира излишно и без това трагичния случай.

Убедени сме, че никой няма полза от това“, заявяват от ПП.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети