Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Правителството назначи нови областни управители на Варна, Добрич, Силистра и София

Политика

Правителството назначи нови областни управители на Варна, Добрич, Силистра и София

Правителството назначи нови областни управители на Варна, Добрич, Силистра и София - Tribune.bg

Митко Михайлов е назначен за областен управител на София

Правителството назначи нови областни управители на областите Варна, Добрич, Силистра и София, като освободи съответно временно изпълняващите длъжността областни управители в тези четири области. 

За областен управител на област Силистра е назначена Ели Тодорова. Притежава висше юридическо образование от СУ „Св. Климент Охридски“. Била е два мандата председател на Адвокатска колегия – Силистра. В периода 2003 г. – 2007 г. е била общински съветник в Общински съвет – Силистра. 

Васил Карапанчев е назначен за областен управител на област Добрич. Дълги години е работил в системата на МВР и ДАНС, като включително е заемал длъжността директор на ТД „Национална сигурност“ – Добрич при ДАНС от 2010 г. до 2014 г. Висшето си образование е получил в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. 

Митко Михайлов е назначен за областен управител на област София. Притежава дългогодишен административен и управленски опит, заемал е ръководни длъжности в администрациите на Министерството на финансите и Министерството на младежта и спорта. През 2015 г. е заемал поста заместник-председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор. Притежава висше икономическо и юридическо образование. 

За областен управител на област Варна е назначен Марио Смърков. Той е работил в системата на МВР, а от 2015 г. до 2017 г. е служител в ГД „БОП“.  През последните години работи в частния сектор. Юридическото си образование е получил в Техническия университет във Варна.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати