Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. "Правна лудост": Петър Илиев взаимствал още пасажи от доц. Киселова, както и от проф. Близнашки (ВИДЕО)

Политика

"Правна лудост": Петър Илиев взаимствал още пасажи от доц. Киселова, както и от проф. Близнашки (ВИДЕО)

Фейсбук групата "Правна лудост", публикува ново видео, в което показва още съмнения за преписване на асажи без цитиране в научни публикации на предложения за вътрешен министър от "Има такъв народ" Петър Илиев от трудове на доц. Наталия Киселова.

Според групата Илиев има цялостен интерес, не само към дисертацията, но и към цялостното научно творчество на доц. Киселова до степен, че не смее да се отклони от тях. Във видеото се посочва заимстване на Илиев от статията на Киселова - "Конституционни аспекти на парламентарния контрол в Италия и Германия" от 2006 г., публикувана в списание "Право без граници". От групата и как Илиев не е цитирал и книга на проф. Георги Близнашки, която е цитирана от доц. Киселова.

Във видео № 2 са посочени и пасажите, които са копирани дословно или с много лека  промяна  от страна на Илиев.

Припомняме, че преди няколко дни Тошко Йорданов заяви, че кандидатът им за вътрешен министър щял да се съди всеки, обвинил го в плагиатство.  


Коментари (2)

ас Да видим ще станели тоя затворник бърза да прилапа мвр че да изнудва и плаши.
а цру кротко помага.
06.08.2021 17:45 / Отговор
Дрън дрън Масоните и мафиотите, ДС си го издигат, че чак и вицепремиер го курдисват. Кантората му препраща паричките на маститите масони към офшорки. От Близнашки не е преписвал, тъй като той му е рецензент и го е цитирал. Делят си един кабинет в СУ. Налагат ни зет на комунист, консултант на БСП, плагиат. Нали уж са много принципни, чалгарите. Да ама, не! Продукт на Пеевски и Доган.
07.08.2021 14:20 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още