Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Право на отговор – БСДП: Политически партии се опитват да откраднат идентичността ни

Политика

Право на отговор – БСДП: Политически партии се опитват да откраднат идентичността ни

Право на отговор – БСДП: Политически партии се опитват да откраднат идентичността ни - Tribune.bg
Снимка:

Не сме подкрепяли Манолова за кмет на столицата, явяваме се самостоятелно на изборите

Като председател и представляващ Българската социалдемократическа партия /БСДП/, регистрирана за участие в изборите за общински съветници и кметове на 27.09.2019 г. с решение 1044-МИ от 11.09.2019 г на ЦИК желая да уточня, че никой не е канил нашата партия на подобна среща и наш представител не е присъствал на нея. Това пише председателят на БСДП Йордан Нихризов по повод на информация, че Манолова е имала среща с четири леви партии, които я подкрепят за изборите. Сред изброените е цитирана и абревиатурата на Българската социалдемократическа партия - БСДП.
Нихризов се възползва от правото си на отговор, за да даде обяснение по повод текста: "Преди изборите - Манолова подписа с леви партии".

Не за пръв път в предизборна обстановка политически партии се представят от името или като наследници на БСДП без да притежават подобно право.Това ни налага да реагираме винаги, когато се опитват да откраднат идентичността ни, както се случва често в наши дни по различни поводи, пише той.

„Задължен съм да уточня, че на предстоящите местни избори в община Столична Българската социалдемократическа партия/БСДП/ ще участва със самостоятелна листа за съветници и кандидати за районни кметове“, се посочва още в позицията на Нихризов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп