Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предизборна екзотика: 21-годишната Деси Николова, която е кандидат за кмет на Банкя от ДБ

Политика

Предизборна екзотика: 21-годишната Деси Николова, която е кандидат за кмет на Банкя от ДБ

Предизборна екзотика: 21-годишната Деси Николова, която е кандидат за кмет на Банкя от ДБ - Tribune.bg
Снимка:

„Банкя е Сталинград! Битката започва от тук“ – е мотото на кампанията на родената през 1998 г. кандидат-кметица

Прочулата се като „плачещото момиче с полицая“ Десислава Николова е кандидат за кмет на местните избори. Тя се бори да стане градоначалник в Банкя.

Николова се прочу със снимката, когато беше едва на 15. В момента вече е на 21, завършила е средното си образование и дори е студентка в 3 курс по „Политология“.

Издигналата я партия „Демократична България“ разказва за професионалната ѝ биография.

„Завършено средно професионално образование в Национална професионална гимназия по прецизна техника и оптика „М. В. Ломоносов“ със специалност „Кинотехника, аудио и видео системи“ и професионална квалификация като техник по комуникационни системи.

Към момента 3-ти курс бакалавър, Политология, СУ „Св. Климент Охридски“; до 2018г. зам.-председател на Студентски клуб на политолога.

Професионален опит:

- Видеооператор на документални и туристически филми за България;

- Към момента - Оперативен дежурен към Дирекция „Физическа охрана“ в най-голямата фирма за сигурност и охрана в България“

„Бродейки из кандидат-кметската екзотика днес с удивление видях, че кандидат за Банкя на ДеБъ е Десислава Николова. За ваша информация - това е плачещото девойче от митичната снимка с полицая от виновното лято на 2013 година. Впечатли ме нейният слоган: „Банкя е Сталинград“. Не знам, не знам, дори и психодесните почнаха да се позовават на величествените победи на Червената армия. Ощипете ме, за да се убедя, че не сънувам“, коментира в социалните мрежи депутатът от БСП и журналист Александър Симов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети