Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предколедна изненада: БСП се отрича от Радев, има друг кандидат за президент

Политика

Предколедна изненада: БСП се отрича от Радев, има друг кандидат за президент

Предколедна изненада: БСП се отрича от Радев, има друг кандидат за президент - Tribune.bg
Снимка:

Предколедна изненада от „Позитано” 20: Кандидатът на БСП за президент се казва Драгомир Стойнев, съобщава Lupa.bg като се позовава на свои източници от соццентралата.

Именно рокадата в сърцето на Корнелия Нинова на Румен Радев с бившия министър на икономиката, енергетиката и туризма стои и зад атаката на червената телевизия БТСВ срещу държавния глава.

Преди броени дни водещият Стоил Рошкев си позволи да обяви от екрана, че Румен Радев говори английски език като Борат.

Сега лъсна и причината за огъня по Румен Радев – Драгомир Стойнев, който Корнелия Нинова и кръгът около нея си харесали за бъдещ президент.

Смята се, че в лагера на Нинова са повечето стари муцуни на БСП - милионерът Кирил Добрев, мултимилионерът Георги Гергов, бившият президент Георги Първанов - Гоце, екс министърът на МВР Румен Петков, острият език на левицата Татяна Дончева и обиграният апаратчик Бриго Аспарухов, които трябвало да се обединят в името на общата цел Румен Радев да не успее, ако се кандидатира за втори мандат, обясни запознатият с плана източник на Lupa.bg.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (24)

Тартаковер Такива "предколедни изненади", показват дори на най-проблемните глави, че Румен Радев не е свързан с БСП. В категорията проблемни глави, не участват дебилите коментиращи тук всяка новина свързана с президента на България. Олигофрените-неандерталци, са извън класациите.
Ако има нещо общо между Президента и БСП, то е че не искат повече ГЕРБ да участва във властта. Разликата обаче е, че Президента мисли за прогреса в държавата, съсипан до безумие от ГЕРБ. По това си приличат с протестиращите толкова месеци в България.
БСП не мисли така. За тях е важна властта и нищо друго. Вземат ли я, ще има втори ГЕРБ.
21.12.2020 16:36 / Отговор
Нина И к,во пра,йм тогаз??
21.12.2020 16:54
Владо Хахахахахахахахаха
21.12.2020 16:59
Павел Абе ИДИОТ, явно в главата ти има само бръмбари и СУРВАТКА. Сигурен съм, че много те сърби отвътре. Простотията ти е наистина безгранична.
21.12.2020 17:02
Тартаковер Нищо, просто гласуваш непременно за това, което подсказва разума и съвестта ти. Без да се ръководиш от емоции, измислени "харизми", лъжи на изхабени и празни политици. Предварително обмисляш внимателно, поставяш в съзнанието си везни и на тях претегляш кой колко тежи. Това е !
21.12.2020 17:07
Тартаковер Това, което написах се отнасяше за Нина. За Павел съм отделил втория и третия ред в първия си коментар.
21.12.2020 17:09
Покажи всички
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТЕРОРИСТИ........................................................................................................ ПРЕДИЗБОРНО ТЕАТРО НА ДС/БСП/БКП....И ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ...
ЦЕЛ:ФАЛШИВИЯТ РУМЕН РАДЕВ, ВОДАЧ НА РЕЗИДЕНТСКИЯ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ ДА ОТЦЕПИ ДЕСНИ ГЛАСОВЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ.......С НАДЕЖДА ЗА ПРАВИТЕЛСТВО НА ДС/БСП/БКП
БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ТОЛКОВА НАИВНИ......
МОЩНО ГЛАСУВАНЕ ЗА ГЕРБ/СДС/ПАТРИОТИ!!! ........... И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ.......
21.12.2020 17:44 / Отговор
Чочко Тараторкин,гледай си краставиците.
21.12.2020 17:44 / Отговор
До Другаря Тартаковер Радев наистина не е свързан с БСП! Ама никак и изобщо не е свързан. Даже ако не беше БСП, той щеше да е президент единствено на родното си село...
21.12.2020 17:55 / Отговор
кесо Абе, а кака ви Курни дали е помислила как на паради и тържествени събития Драго ще се обръща към строените войници със "здравейте, войници"?
21.12.2020 18:05 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати