Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предозиране: Бабикян ще мачка мафията с трамвай

Политика

Предозиране: Бабикян ще мачка мафията с трамвай

Предозиране: Бабикян ще мачка мафията с трамвай - Tribune.bg

Ето го номера, за който трябва да гласувате, агитира директно в социалните Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън!“, застанал до трамвай в центърът на столицата.

„Това не е трамваят, който кара Сергей Станишев. Не е и трамваите, които купи Йорданка Фандъкова – онези древни трамваи“, изброява „отровният“ Бабикян.

„Това е трамваят, който ще премачка мафията“, зарича се той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

ИСКАМ ДА МАЧКАМ ОТРОВНИ АНТИБЪЛГАРИ!!..... .
МАЛКО ОЩЕ ИМ ОСТАВА ДА ТРОВЯТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ.....
СТАНИ, СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ!!
17.03.2021 17:31 / Отговор
Стефан Попов Мръсният ерменц Барбикян - фалшивият новинар! Лумпен и мизерник! Ламти за депутатско място, но парашутът му нЕма да му се отвори! След това ще се надява безделникът Радев, пРезидентът да го вземе на работа в т.н. стратегически съвет. Съветниците му до един продажници и агенти на КГБ и ДС! Честита ти компания и нова работа за около 6 месеца идиот ерменец!
17.03.2021 18:03 / Отговор
Киро Бизона Радостна новина! Вече са известни артистите за главните роли на новият сериал за стари моми „Надърви се! Курци вън!“. Това е водещата българска актриса МаяМа Нулева (която ги такова тея, дето трябва да излязат вън), известна от филма „Извади го по-навътре“ и известните артисти Хаджи Генчо Посерков и Арман Бабичкян, най-известен с ролята си на малоумен шебек с вид, харизма и интелект на скопен шопар във филма „ Гъ ядох кифте‘ата, не ревах“! Бравос!
17.03.2021 19:25

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати