Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предозиране: Христо Иванов предположи, че Путин и Ердоган могат да имат компромати с Борисов

Политика

Предозиране: Христо Иванов предположи, че Путин и Ердоган могат да имат компромати с Борисов

Предозиране: Христо Иванов предположи, че Путин и Ердоган могат да имат компромати с Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Възможността ключови европейски и световни политически фигури да имат компромати на премиера Бойко Борисов. Това допусна съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов, който публикува видео в профила си във Фейсбук.

„Мислите ли, че Путин няма такива материали за нашия премиер ли? И за когото си поиска друг. Мислите ли, че Ердоган няма такива материали? Това да не би да обяснява защо премиерът си чупи краката да строи с такава скорост „Турски поток“, заяви Христо Иванов.

Той коментира интервюто на премиера Бойко Борисов за германското издание „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“ от уикенда.

Според Иванов България нямала национална сигурност. „Демократична България“щяла да подаде сигнал до Националната служба за охрана с искане за проверка на дейността ѝ по охраната на премиера, както и сигнал до прокуратурата, която да провери всички обстоятелства, посочени от Борисов в интервюто.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

Мравояд Но с Маджо,нъцки,нъцки-нямат!
01.12.2020 09:29 / Отговор
може и друго Мутрата Борисов може и просто от алчност и омраза към българския народ да строи корупционния гьол АЕЦ Белере и Руски поток. Загрбоване с още милиарди и всичко в услуга на неговите господари Русия.
01.12.2020 10:13
МОЖЕ И ДРУГО..... БЪЛГАРОФИЛЪТ БОРИСОВ, ПРОСТО ОТ ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ БЪЛГАРИТЕ-ДА ЛИКВИДИРАТ ОКОНЧАТЕЛНО И НЕОБРАТИМО БКП/БСП...... КАТО ИМ ПРЕСЕЧЕ ДОСТЪПА ДО ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ(ДО ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ) - ЗА ВЕЧЕ 10 ПОРЕДНИ ГОДИНИ..........
И СЕГА ДА РЕЗИДЕНТСКИЯ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ ЧАКА КОМПРОМАТИ ОТ ПУТИН И ЕРДОГАН..........
ДЕЙСТВУЙТЕ, РЕБЯТА......
01.12.2020 10:37
Киро Бизона Прокисналият, гурелив бойкикев цървул с вид, харизма и интелект на хремав борсук пак се изказа като газирана селска пръдня! Абе калъф безмозъчен, ти ли си този, който ще каже, че „България нямала национална сигурност“? Страна от ЕС и НАТО, която е в района на действие на специалните служби на всички тези страни, ама според безмозъчния прокопиев гъзосмук нямала национална сигурност? Ама откъде ги събират такива липсващи звена на еволюцията между маймуната и човека просто е изумително! Такива ли се раждат, с двуцифрено IQ, на което между двете цифри има десетична запетая, после ли придобиват такъв идиотизъм, никой не знае!
01.12.2020 10:46
Мравояди от всякъде! И какво е общото с моя коментар,та го пишеш отдолу?Омразата ти личи през мрежата!Нищо за връзките на твоят кумир с Маджо и подобни светци,а?
01.12.2020 11:56
така е Така е, ГЕРБерска злоба, плюе фалшиви простоии, на които и идиот на може да се върже, само, за да замазва престъпленията на властта.
01.12.2020 12:00
Покажи всички
Мина Няма да се учудя , ако имат компромати за Борисов.Нали точно това е задачката на " Отровното трио " , да разпространяват мръсотийки между евродепутатите, защо не и извън ЕС.
01.12.2020 11:03 / Отговор
кесо Бай ви Ристю скоро си е правил поредната операция за скъсяване на носа и сега поне до Нова година може да си лъже на воля без да му се налага да ходи по улиците с надпис "Внимание, извън габаритен нос".
01.12.2020 14:05 / Отговор
Мишок И твоето време ще дойде Иванов, много се правиш на велик нещо, та съвсем скоро ще почнат да излизат и за теб красоти!
01.12.2020 14:08 / Отговор
Буй Ристьо изгоре!
01.12.2020 14:22 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети