Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предозиране: „Капитал” разкараха Кирил Петков, ухажват ГЕРБ?

Политика

Предозиране: „Капитал” разкараха Кирил Петков, ухажват ГЕРБ?

Предозиране: Капитал разкараха Кирил Петков, ухажват ГЕРБ? - Tribune.bg

Вместо Кирил Петков, Бойко Борисов се оглежда в шлема на третия астронавт

По-малко от 2 години след пускането на една от най-абсурдните корици в историята си с  Мая Манолова, Тошко Йорданов и Христо Иванов в ролята на астронавти, „Капитал“ е пресъздадоха с нови лица в главните роли.

През лятото на 2021 година, когато част от „силите на доброто“ бяха партия „Има такъв народ“ и коалицията около Мая Манолова, „капиталци“ ги лансираха като „ясна алтернатива на ГЕРБ и ДПС“, която трябва да има 121 депутати.

Старата корица под наслов „Мисия  121“ в новия брой вече се казва „Коалиция с ГЕРБ?“. Христо Иванов не е помръднал от мястото си, но Асен Василев е сменил Манолова. Вместо Кирил Петков, последният астронавт е скрит зад скафандър, в който се оглежда… Бойко Борисов.

„Правителство с ГЕРБ? С досегашните си откази да сформира управление със съюзниците си в парламента като ДПС и ИТН, Борисов изчакваше момента, в който да неутрализира най-опасните си противници с партньорство. Взаимодействие между ПП - ДБ и ГЕРБ след изборите се обсъжда като единствен вариант за излизане от политическата стагнация. Смяната на властта на президента Радев с правителство на проевропейско мнозинство е фактор за подкрепа. Успехът или провалът на очакваните реформи ще определи коя от двете водещи сили ще плати по-голяма цена“, обяснява медията.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети астронавти
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети