Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предозиране: Министрите е трябвало да участват във военни учения, за да знаят как се управлява криза…

Политика

Предозиране: Министрите е трябвало да участват във военни учения, за да знаят как се управлява криза…

„Управлението е хаотично“, заяви главният секретар на президентството Димитър Стоянов пред БТВ.

„Ако министрите бяха участвали в учението на Военна академия през 2018 г., те щяха да знаят как и по какъв начин се управлява криза. Още през март, април и май месец Министерство на здравеопазването издаваше хаотични заповеди всеки ден. По-късно се заговори за болници за коронавирус, отделни отделения и карантинни хотели – нито едно, от които не се е случило в действителност“, коментира той.

„Поредната ситуация е от вчера – премиерът Борисов каза, че евентуално на 14 декември ще отворят яслите, а на 21 – всичко останало. Един час по-късно излиза министърът на здравеопазването и казва, че не е сигурен“, даде пример Стоянов.

„Подаването на различни сигнали доведе до това обществото да не е еднозначно по отношение на предпазните мерки. И не то трябва да бъде обвинявано за неспазването им, а тези, които управляват кризата“, категоричен е Стоянов.  


Коментари (5)

СРАМ ЗА БЪЛГАРСКОТО ОФИЦЕРСТВО............................. РУСКИ ПОДЛОГИ................................ ЧЕРВЕНИТЕ ПОМИЯРИ СА ГЛАДНИ................
НЯМАТ ЗАСИЩАНЕ..........
08.12.2020 22:12 / Отговор
Бранко Тоя прилича на партиен секретар от 1976 г. при първата копка на Червена могила!
08.12.2020 22:30 / Отговор
Гневна Учението е война на ужким , а пандемията е истинска война. И тези, които я водят, се справят, въпреки вас .В тази война вие сте дезертьорите.
09.12.2020 01:22 / Отговор
Велков Изключително ограничени и дълбоко комплексирани "зелени чорапи".Изобщо,случайни хора в президентството, които са си повярвали.Жалка работа.
09.12.2020 09:32 / Отговор
Пацо Че какво друго да каже, мърлячът - нали е "салфетка" на Радев... А и какво друго да изкаканиже - нали е "партенка " по душа...
09.12.2020 10:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още