Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предозиряне! Манолова с официално съобщение колко са ѝ гледанията в Тик-тока

Политика

Предозиряне! Манолова с официално съобщение колко са ѝ гледанията в Тик-тока

Предозиряне! Манолова с официално съобщение колко са ѝ гледанията в Тик-тока - Tribune.bg

Рекорден брой гледания достигна едно от видеата на председателя на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова в социалната мрежа Тик-ток. Това информираха напълно сериозно от пресцентъра на бившия омбудсман.

Над 90 хил. гледания само за два дни достигна видеото от разбития път между Русе и Кубрат. След като Манолова отиде на място и „Изправи се.БГ“ подкрепи хората в протеста им заради забавянето на ремонт с 10 години, ремонтните дейности започнаха.

На следващо място, с над 87 хил. гледания, е поздравът на Манолова за Нова година. В него тя пожелава „една година без Ковид и без Борисов“.

Със 71 хил. гледания е откъс от общественото обсъждане за кариерата за инертни материали в село Първенец. След обсъждането екологичната оценка беше върната, а процедурата за кариерата – спряна.

Припомняме, че Мая Манолова е първият български политик, който има Тик-ток. Профилът бе създаден на 23 декември 2020 г.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Мая Манолова

Коментари (5)

Народът я знае като Сестра Галева Сестра Галева е пародия. Все гласувал за нея е или тъп или червена агентура.
28.02.2021 20:50 / Отговор
Иван Да си покаже дипломата, чакаме я от няколко години ...
28.02.2021 20:50 / Отговор
Свиняра от Пловдив С тия хиляди гледания, Костинбродската козица да вземе да нахрани свинете и да не пипа нищо друго, че ще стане еднааа.
01.03.2021 07:43 / Отговор
кесо Е, в тия доста скучни откъм развлечения времена на хората и особено на по-младите, е добре дошла всяка възможност да се повеселят, а кака им Мая Шизофренията се оказа един истински цирков талант и ако нещата на изборите не потръгнат може спокойно да се преквалифицира на циркаджийка.
01.03.2021 09:48 / Отговор
Z Тик-ток е китайска видео платформа любима главно на тинейджърите, която Индия забрани заради неподходящо за деца и младежи съдържание. Миналата година се разигна цяла сага по забраната й и в САЩ, а Гугъл директно си я забрани. Идеално пасва тази платформа на психологическия профил на Мая Костинбродска. Дали зрителите на Майчето не са, основно, китайци? Това би бил сериозен международен успех за изгряващата политичка, за която смело може да се каже - луд умора няма.
01.03.2021 10:19 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети