Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Председателският съвет реши: Парламентът няма да работи на 15 декември

Политика

Председателският съвет реши: Парламентът няма да работи на 15 декември

Председателският съвет реши: Парламентът няма да работи на 15 декември - Tribune.bg
Снимка:

Парламентът няма да работи този петък. Това е решил Председателският съвет. Новината съобщи в кулоарите Станислав Балабанов от "Има такъв народ", пише БНР. 

оята информация е, че в петък ще има коледно парти на ДПС. Поради тази причина, понеже Пеевски е уморен, тъй като той е министър- председател и носи на гърба си конституционните промени и бюджета на държавата, работи извънредно понеделник и вторник, и в петък решиха да почиват“, коментира депутатът и добави, че от ИТН са били против. По думите му в понеделник и вторник се очакват извънредни заседания.

"Гответе се за дълга коледна и новогодишна почивка, защото и г-н Пеевски, и г-н Кирил Петков искат да почиват от 22 декември, та чак до 11 януари, за да спазват правилника на Народното събрание, защото много се умориха. Те на плещите си носят такъв товар в момента, че трябва да си починат малко, понеже си говорихме за това, че 8% е доверието в Народното събрание, много са тези 8%", каза Балабанов.

Той добави и едно решение - журналистите няма да имат достъп до кулоарите на политическите партии. Това стана след петицията на колегите, които отразяват работата на Народното събрание, по отношение на свободния им достъп и работата им в така наречения партиен дом.

Журналисти с подписка до Желязков за условията на работа в НС

 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети