Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Председателският съвет в НС се свиква заради Близкия Изток и Украйна

Политика

Председателският съвет в НС се свиква заради Близкия Изток и Украйна

Председателският съвет в НС се свиква заради Близкия Изток и Украйна - Tribune.bg
Снимка:

На 12 октомври ще се проведе Председателски съвет в Народното събрание. Темата на заседанието е националната сигурност в контекста на войната срещу Израел и войната в Украйна.

В заседанието на Председателския съвет ще участват председателят на Народното събрание и председателите на парламентарните групи. На заседанието ще бъдат поканени също министър-председателят Николай Денков, вицепремиерът Мария Габриел, министърът на отбраната Тодор Тагарев, министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, главният секретар на МВР Живко Коцев и ръководителите на службите за сигурност.

В контекста на събитията в Близкия Изток, тази вечер в президентството ще се проведе консултативна среща за заплахите пред сигурността. На нея президент, председател на НС, премиер, министърът на отбраната, началникът на отбраната, министърът на вътрешните работи, главният секретар на МВР и шефовете на служби ще ще обсъдят и необходимостта от технологично обновяване на структурите от системата за защита на националната сигурност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети