Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Председателят на НС показа PCR теста си, бил отрицателен ден преди КСНС

Политика

Председателят на НС показа PCR теста си, бил отрицателен ден преди КСНС

Председателят на НС показа PCR теста си, бил отрицателен ден преди КСНС - Tribune.bg
Снимка:

Опозицията се опитвала да извлече дивиденти от създалата се ситуация, коментира Минчев

Председателят на парламента Никола Минчев, който даде положителен тест за COVID-19 след заседанието на КСНС публикува положителния си PCR тест. Това стана ден след призива на лидера на „Възраждане“ Костадинов, който призова Минчев да си покаже теста, защото не вярва, че е заразен. 

„Благодаря на всички, които проявиха интерес към моето и на семейството ми здраве. Добре сме. Тези, които проявяват нездрав интерес, предимно с цел политически намеци в свой интерес, ще оставя без коментар”, пише той.

„Но явно дължа информация и естествено ще я дам. Поради огромното количество хора, с които се срещам всеки ден, си правя тестове по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше отрицателен. След заседанието на КСНС си направих отново тест, който за жалост даде положителен резултат и аз осведомих за това контактните си лица.

Ясно е, че някои хора и най-вече опозицията се опитват да извлекат дивиденти от създалата се ситуация. Честно или не, това е положението. Ако се беше случило след пленарен ден в НС, сигурно щеше да е същото. Иначе сме добре. Благодаря!“, пише на страницата си председателят на парламента.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати