Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Председателят на СОС поиска оставката на дезертьора от „Атака“

Политика

Председателят на СОС поиска оставката на дезертьора от „Атака“

Председателят на СОС поиска оставката на дезертьора от Атака - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев обяви, че официално е внесъл доклад с искане за оставката на зам.-председателя на съвета Борислав Иванов. Припомняме, че Иванов се прочу, след като преди дни обяви, че сваля политическото си доверие от партия „Атака“ и припознава „Възраждане“.

Борислав Иванов от Възраждане кани Борис Бонев на танц със саби, загубилият финиширал с белезници

Вчера той направи безуспешен опит да свали украниското знаме от сградата на СО, въпреки че имаше поддръжници от новата партия, към която той се причисли. Днес пък Иванов отправи закана към друг свой колега от СОС в лицето на Борис Бонев. Иванов заяви, че кани Бонев на дуел, а загубилият ще бъде вързан с белезници в тоалетната на общината. Освен това в своя профил той нарича колегата си Бонев „гей“.

Софийски общинар преминал към Възраждане ще сваля украинското знаме от СО

Председателят на СОС Георгиев отбелязва като недопустимо поведението от вчера и днес на Иванов. „Затова вече внесох доклад с искане за оставката му като заместник-председател на съвета и като председател на комисията по обществен ред и сигурност. Правото стои над всички нас и всяко посегателство върху него не може и няма да остане без санкция, поне докато това зависи от мен“, написа Георгиев.

В своя позиция оставката на Иванов поиската и от ДБ. Те заявяват, че тази сутрин заместник-председателят на Столичен общински съвет и председател на комисията по Обществен ред и сигурност Борислав Иванов е извършил действия, които са в пълно противоречие с отговорността му като общински съветник и част от ръководството на СОС и Столична община.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати