Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Председателят на СОС: Проблем с кандидатите за кметове нямаме

Политика

Председателят на СОС: Проблем с кандидатите за кметове нямаме

Председателят на СОС: Проблем с кандидатите за кметове нямаме - Tribune.bg
Снимка:

Не са водени разговори за кандидатурата ми за кмет, посочи Георги Георгиев

Проблем с кандидатите за кметове нямаме, коментира пред БНТ председателят на Столичния общински съвет/СОС/, издигнат от ГЕРБ, Георги Георгиев. 

"Ние сме длъжни да правим всичко възможно София да расте, но да не старее. Ремонтите са чакани от хората. Общинския съвет подкрепихме най-мащабната инвестиционна програма за ремонт на тротоари. Предивидихме пари за хора, които да контролират на място ремонта на тротоарите", отбеляза председателят на местния парламент в столицата.

По думите му Борис Бонев е предал своята мечта да бъде кмет на София.

"Всички колеги, освен Борис Бонев, подкрепихме най-мащабната инвестиционна програма за изграждане на тротоари в София. Създадохме много ясна верига за отговорност, за да няма ремонт на ремонта. Една трета от парите се предоставят за пряко управление на районните кметове", уточни Георгиев. Според него е рано да се говори за предизборна кампания за местните избори.

"Аз съм председател на общинския съвет от година и половина и през повечето време ние сме в кампания за националния вот. Ние сме избрани да управляваме града и решаваме проблеми, които изникват ежедневно. Проблем с кандидатите нямаме, както на местно, така и на национално ниво. Имам тежка работа, която се опитвам да върша. Не са водени разговори за кандидатурата ми за кмет. Смисълът за мен да бъда избран е да свърша нещо", посочи Георгиев. 

Председателят на СОС обяви, че ще бъде изградена най-голямата спортна зала в столицата, за която са предвидени 13 млн. лв. В нея е проектирано да има и отделни зали, в които 450 души ще могат да спортуват отделно.

"Емблемата са вътрешните градски рингове. Виждате какво се случва на "Филип Кутев", работи се много усърдно. Това са градските рингове, които променят града, инфраструктурата му. Да не забравяме, сякаш свикнахме, с разширението на метрото. 52 км. метро, цял подземен град, не се гради лесно. Надявам се наша гордост да бъде обновяването на тротоарите в кварталите", очаква Георгиев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети