Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Премиерът акад. Денков ще отговаря на въпроси във Фейсбук

Политика

Премиерът акад. Денков ще отговаря на въпроси във Фейсбук

Премиерът акад. Денков ще отговаря на въпроси във Фейсбук - Tribune.bg
Снимка:

Министър-председателят акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и медии във Фейсбук днес от 10:30 до 11:30 часа. Поводът е, че на 6 август правителството навърши два месеца, съобщиха от правителствената пресслужба.

Въпроси към Денков могат да се задават, както по време на живото излъчване, така и да се публикуват предварително в коментарите под видео анонса на страницата на Министерския съвет във Фейсбук.

Това е втората подобна изява на премиера, след като на 6 юли той отново отговаря на въпроси в социалната мрежа по повод края на първия месец от работата на правителството.

Припомняме, че преди дни премиерът акад. Николай Денков и петима министри представиха актуални теми, залегнали в управленската програма на правителството, на пресконференция в Министерския съвет. Приехме детайлна програма, управленска програма, която поставя ясно нашите цели и дейностите, с които да ги постигнем, заяви тогава Денков. За съжаление, при подготовката на програмата, се сблъскахме с редица проблеми, които са унаследени от предишното правителство, каза тогава той. Това не са сериозни критики, а смешен плач, с цел отвличането на общественото внимание от важните за деня теми, отговори по-късно през деня бившият служебен премиер Гълъб Донев. По думите му за два месеца редовното правителство се похвали с два законопроекта, които всъщност са разработени от служебното правителство.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Фейсбук
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети