Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Премиерът Борисов се увери, че е приключил ремонтът на моста при река Блатска

Политика

Премиерът Борисов се увери, че е приключил ремонтът на моста при река Блатска

Премиерът Борисов се увери, че е приключил ремонтът на моста при река Блатска - Tribune.bg
Снимка:

„Поехме ангажимент към хората - мостът е готов. Само преди 3 дни знаете какви наводнения бяха.“ Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който лично се увери на място в резултата от възстановителните дейности. В сряда премиерът Борисов посети района на разрушения от придошлите води на река Места мост и увери гражданите, че съоръжението ще бъде укрепено в най-кратки срокове.

„Това, което поехме като ангажимент, го изпълняваме. Заздравиха се основите на съоръжението, дигите също се правят“, изтъкна премиерът Борисов. Министър-председателят подчерта, че въпреки противоепидемичните мерки у нас бизнесът, индустрията, строителството продължават да работят. „Ако не бяхме давали милиарди за КТБ, за руските реактори, за американските централи, щеше да има пари да затрупаме планината с диги“, заяви Борисов.

Премиерът припомни, че през този мандат правителството изпълни и ангажимента си за двойно увеличение на заплатите на учителите, като в същото време са вложени над 1 милиард в образователна инфраструктура. „Огромна работа на правителството в областта на образованието – компютърни зали, салони, учебни центрове. Това, което правим в образователната инфраструктура, е огромно“, заяви Бойко Борисов. Министър-председателят акцентира, че държавата подпомага всяко едно населено място по отношение на доизграждане и ремонт на детски градини и училища. „Само за София са отпуснати допълнителни 65 млн. лв. за детски градини и ясли. И тук в този регион също -  населението е смесено, има мюсюлмани и християни, има джамии и църкви. Единственият начин да се поддържат хората, е да има училища и детски градини. Грижим се и за спорта. Тогава и подрастващото поколение ще е толерантно“, посочи още премиерът. Министър-председателят Борисов посети и училището в Хаджидимово, където потвърди ангажимента на правителството да помогне за доизграждането на физкултурния салон.


Коментари (6)

ГЕРБКП Да живеят здравните мерки, социалната дистанция, носенето на маски и забраната за събиране на много хора на едно място, които съветската мутра Борисов не спазва.
Бащицата е обещал мост, прави се експресно, като нищо друго у нас. После отива с безумно скъпия си кортеж, за да си направи предизборното включване. Там хората си правят селфи с него, понеже е най-близкото до Чък Норис, което е идвало на село. Но най-вече - всички медии са подредени да отразяват този празник на родния феодализъм. За да се оправи нещо у нас има само един единствен начин това да се случи.
Пътят на джипката да минава от там.
16.01.2021 16:13 / Отговор
От печата: "Братът на посланик Елеонора Митрофанова – Алексей издирван за подкупи и тежка корупция."
???
16.01.2021 18:34
. . . Психо-десният Гей отново се изходи! Точно вие ли Бе, които цяло лято опикавахте и осирахте Орлов мост , сте се загрижили за мерките ?
16.01.2021 18:48
Чук,чук... И това,че някйде е направен мост ли ви дразни,комунисти гадни? Всички сте за Сибир. Там да видите,какво е Бащица.
Трол смотан.
16.01.2021 18:06 / Отговор
Управлението на мутрите се видя в река Искър- километри БОКЛУК. Още преди години Юрген Рот описва Борисов като мафиот, който обслужва италианската мафия.
17.01.2021 09:00 / Отговор
не беше ли Бобоков, дружката на президентските съветници кралят на боклука. Борисов за 100 години не може да направи толкова боклук, колкото тролове като теб произвеждат за ден.
17.01.2021 13:09

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати