Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Премиерът Борисов ще бъде изслушан в НС

Политика

Премиерът Борисов ще бъде изслушан в НС

Премиерът Борисов ще бъде изслушан в НС - Tribune.bg
Снимка:

На парламентарен контрол ще присъстват и трима министри

Очаква се премиерът Бойко Борисов да участва в петъчния парламентарен контрол. Това се предвижда в програмата на Народното събрание. Министър-председателят ще отговори на въпрос на Корнелия Нинова за националната сигурност, свързана с приемането на страната в Шенген.

В парламентарния контрола ще участват още трима министри от кабинета - вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов,  министърът на икономиката Емил Караниколов и образователният министър Красимир Вълчев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

АКО, ИМПЕКСОВА Поздравления, г-Н БОРИСОВ! Трудно е на К. ИМПЕКСОВА да сдържа злобата си от успеха на ББ, най-успешният бг премиер. За мен е учудващо, видната приватизаторка и единствената уволнена като зам.м-р К. ИМПЕКСОВА за КОРУПЦИЯ, говори за корупция. Колкото до командировки, Т. ЕРМЕНКОВ води 1-ви в класацията, без да са в интерес за Б-Я. Имаме си и най-скъпоплатената екскурзиантска пРезидентска двойка. На всички по-горе изброени лица, да изброят колко пенсии са ограбили, приватизирали и колко пенсии харчат екскурзиантската ни двойка? Колко пенсии е Пловдивският панаир, подарен на Г. ГЕРГОВ от К. ИМПЕКСОВА? Кога др. ИМПЕКСОВА ще отговори на тези въпроси?
23.11.2019 16:10 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети