Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Премиерът, министри и кметове на среща за водната криза в Перник

Политика

Премиерът, министри и кметове на среща за водната криза в Перник

Премиерът, министри и кметове на среща за водната криза в Перник - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов събра днес министри и кметове, за да обсъдят водната криза в Перник. На срещата в Министерски съвет са министрите на околната среда и водите Емил Димитров, на икономиката Емил Караниколов и на енергетиката Теменужка Петкова.

Участват и кметът на Перник Станислав Владимиров, кметът на София Йорданка Фандъкова, както и областният управител на Перник Емил Костадинов, представители на държавната и общинската администрация.

На срещата ще бъдат обсъдени проекти за решаване на водната криза в Перник.

Новият екоминистър Емил Димитров посети вчера града и  коментира очакванията си за срещата: „Възможни са няколко варианта - едните са по-добри, другите са по-лоши, но мисля, че крайното решение е на този, който даде парите, а това е премиерът. Възложил ми е да уведомя за част от възможните варианти г-н кмета и Общинския съвет. По някои въпроси има различно мнение. Аз лично се съгласявам с мнението, което те тук имат, по обективни причини. Ще ми се да бъде най-хубавият вариант за Перник. Това, което в моите очи, ми се струва най-хубаво и добро. Но премиерът ще взима окончателното решение.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети