Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Премиерът на Държавата Израел Бенямин Нетаняху пристигна във Варна

Политика

Премиерът на Държавата Израел Бенямин Нетаняху пристигна във Варна

Премиерът на Държавата Израел Бенямин Нетаняху пристигна във Варна - Tribune.bg
Снимка:

Среща се с премиера Бойко Борисов в Евксиноград

Министър – председателят на Държавата Израел Бенямин Нетаняху пристигна във Варна на работно посещение по покана на премиера Бойко Борисов. Той е придружаван от съпругата си Сара Нетаняху.

На летище Варна гостите бяха посрещнати от кмета на морската столица Иван Портних, от извънредния и пълномощен посланик на България в Държавата Израел Н. Пр. Димитър Михайлов, от командира на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев и посланика на Израел у нас Н. Пр. Ирит Лилиан.

По-късно официалната делегация отпътува за резиденция „Евксиноград“, където ще бъде проведена среща на четири очи между премиерите на България и Държавата Израел.

По време на разговорите ще бъдат обсъдени двустранните отношения в области от взаимен интерес, като акцент ще бъде поставен върху международни и регионални теми.

През септември месец премиерът Борисов беше на посещение в Израел. Тогава двамата лидери обсъдиха важността на мира в световен мащаб. Борисов и Нетаняху откриха паметник в Тел Авив, посветен на спасяването на българските евреи през 1943 г.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати