Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Премиерът на Държавата Израел Бенямин Нетаняху пристигна във Варна

Политика

Премиерът на Държавата Израел Бенямин Нетаняху пристигна във Варна

Снимка:

Среща се с премиера Бойко Борисов в Евксиноград

Министър – председателят на Държавата Израел Бенямин Нетаняху пристигна във Варна на работно посещение по покана на премиера Бойко Борисов. Той е придружаван от съпругата си Сара Нетаняху.

На летище Варна гостите бяха посрещнати от кмета на морската столица Иван Портних, от извънредния и пълномощен посланик на България в Държавата Израел Н. Пр. Димитър Михайлов, от командира на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев и посланика на Израел у нас Н. Пр. Ирит Лилиан.

По-късно официалната делегация отпътува за резиденция „Евксиноград“, където ще бъде проведена среща на четири очи между премиерите на България и Държавата Израел.

По време на разговорите ще бъдат обсъдени двустранните отношения в области от взаимен интерес, като акцент ще бъде поставен върху международни и регионални теми.

През септември месец премиерът Борисов беше на посещение в Израел. Тогава двамата лидери обсъдиха важността на мира в световен мащаб. Борисов и Нетаняху откриха паметник в Тел Авив, посветен на спасяването на българските евреи през 1943 г.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още