Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Президентът на ЕНП Доналд Туск към Бойко Борисов: Имате нашата подкрепа!

Политика

Президентът на ЕНП Доналд Туск към Бойко Борисов: Имате нашата подкрепа!

Президентът на ЕНП Доналд Туск към Бойко Борисов: Имате нашата подкрепа! - Tribune.bg
Снимка:

Туск: Редовните парламентарни избори са начинът всеки гражданин да изрази своето мнение

Имате нашата подкрепа! Редовните парламентарни избори са начинът всеки гражданин да изрази своето мнение. Това заяви президентът на ЕНП Доналд Туск пред председателя на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов. Двамата се срещнаха в Брюксел преди началото на втория ден от заседанието на Европейския съвет. Борисов и Туск се обединиха около мнението, че кабинетът постигна важни успехи както за страната, така и за европейската интеграция на Западните Балкани, а политиките на правителство могат да гарантират устойчиво развитие на България.

Според президента на ЕНП Доналд Туск именно системните партии като ГЕРБ имат нужния капацитет, опит и разум да преведат страните си през кризата. Туск поздрави Борисов и за победата на ГЕРБ на провелите се частнични местни избори.

Двамата коментираха и пакета от мерки за възстановяване, чрез които да се преодолеят последиците от COVID-19 върху икономиките и обществата на държавите членки на ЕС. Те изтъкнаха и големия принос на ЕНП в изготвянето на спасителния план. „Ето защо семейството на ЕНП е най-голямото и най-силното“, обединиха се Борисов и Туск.

Председателят на ГЕРБ и президентът на ЕНП обсъдиха и първия Доклад на ЕК за върховенството на закона в целия Европейски съюз. Премиерът Борисов изтъкна, че докладът е обективен и отразява усилията на страната ни за борба с корупцията. Бойко Борисов подчерта, че България ще изпълни всички препоръки на Венецианската комисия и ЕК за реформи в съдебната система.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

БРАВО ! РЕСПЕКТ г-н Борисов, ПОСОКАТА Е ПРАВИЛНА и МНОЗИНСТВОТО ( милионите ) българи СА ПЛЪТНО ДО ВАС и Ви подкрепяме ! УСПЕХ във всичките Ви начинания!
02.10.2020 13:12 / Отговор
ПЪЛНО РАЗПУСКАНЕ НА БСП/БКП, СВАЛЯНЕ НА РУСКИЯ АГЕНТ РУМЕН РАДЕВ!! РЕЗОЛЮЦИЯ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ...
02.10.2020 16:15 / Отговор
Тартаковер Не му вярвай Nuhe Malamova, ще останеш за пореден път излъгана. Съвсем различно е описал срещата Туск в личния си профил. Освен ако не ти е приятно да те лъжат, нещо което Борисов прави при повечето си публични прояви. Ако си от тази категория, приготвяй парите. Готова си за телефонните измамници.
02.10.2020 17:39 / Отговор
Bobi Boy Бойко Борисов е достоен, добър и дипломатичен Премиер, работоспособен, с международно признание и обичащ народа си и Родината !
02.10.2020 18:46 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати