Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Президентството обяви, че Еленко Божков може да изразява гражданската си позиция както реши

Политика

Президентството обяви, че Еленко Божков може да изразява гражданската си позиция както реши

Президентството обяви, че Еленко Божков може да изразява гражданската си позиция както реши - Tribune.bg
Снимка:

Въпреки че е съветник на президента, той не е служител на „Дондуков“ 2

Членовете на Стратегическия съвет към държавния глава, какъвто е и Еленко Божков, който участва в акцията по спирането на софийското метро, не са служители в президентската институция и имат пълната свобода като граждани да изразяват свои позиции, обявиха от прессекретариата на президента, цитирани от БТВ.

По-рано в съобщение на прокуратурата се уточни, че установеното днес лице Е.Б., в съучастие като извършител с М.С. (бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов – б.р.) и С.Т. (Светослав Трайков) „е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото“ на територията на стратегически обект.

Спасов и Трайков не смятат, че са извършили хулигански действия.

Еленко Божков е електроинженер по образование, бил е депутат  във Великото народно събрание и през годините е участвал в управлението на НЕК, Министерството на енергетиката и ДКЕВР.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Еленко щом е електроинженер знае как безопасно да натиска бутона, а не оная проста комунистка Буруджиева , че било терористичен акт. Много им плащат на тия подлоги от помярските платформи.
22.07.2020 16:18 / Отговор
Долу терористите от метрото! "Безопасно натискане на бутона'! Ха, ха, ха! Новият лозунг на лумпените!
22.07.2020 16:23
Емил Генов Тоя е за затвора, можеше д аубие хора! Тия от президентството - също! Да бъдат подведени под отговорност щом подстрекават и подкрепят подобни действия!
22.07.2020 16:19 / Отговор
Киро Бизона Е, че то кой друг да стане съветник на Фигуранта (по Черепухин) Phacochoerus africanus в президентството, освен някоя друга такава африканска твар с два пръста челце, на което и две въшки не могат да се разминат?
23.07.2020 11:42
кесо Румбата направо да вземе да им раздава ордени за "смелата" гражданска позиция.
22.07.2020 16:25 / Отговор
кесо Добре е също да им издейства и пенсии на активни борци срещу фашизма и капитализма, като едно време!
22.07.2020 16:30 / Отговор
Евелина До кога ще ни залива порой долнопробни политически интрижки?Очевидно се разчита на най-примитивните социални групи. Вече и на червената номенклатура отрочетата видяхме, курдисани по площадите, и муцуните на напористи дърти номенклатури- безогледно ус тремени към СОБСТВЕНИЯ КЕЛЕПИР. Това НЕ е ПОЛИТИЧЕСКА класа, не е алтернатива, това е СТОГОДИШНОТО блато, родило уродливия манталитет на безпринципните нагаждачи и подлеци, готови да се домогват до привилегии С ЦЕНАТА НА ВСЯКАКВИ МЕРЗОСТИ.
22.07.2020 17:47 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети