Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Президентството представя проекти за модернизация на България

Политика

Президентството представя проекти за модернизация на България

Президентството представя проекти за модернизация на България - Tribune.bg
Снимка:

Проекти за модернизация на България и за прозрачно и ефективно управление ще бъдат представени в президентската институция на 3 декември от 14.00 часа, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Предложенията на президентската институция са направени в рамките на предвидения срок за обществени консултации по Проекта на План за възстановяване и устойчивост на Република България.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Говедото не може да стане кон! Биха били полезни и логични,ако бяха направени в съдействие с правителството!Сега са просто още един начин на махленско заяждане с изпълнителната власт,нищо друго!
02.12.2020 19:13 / Отговор
ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ................ - СЛЕД РАЗРУШИТЕЛНОТО ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ-РУМЕН РАДЕВ............ НАТРАПЕНО НА БЪЛГАРИТЕ С АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ НА КРЕМЪЛСКАТА БАНДА.........
ТОЧКА1-ЕКСТРАДИРАНЕ НА ПРЕДАТЕЛЯ ОТ БЪЛГАРИЯ(НАПРАВО В БАЙКОНУР-И ОТ ТАМ НА МАРС)
ТОЧКА 2-РАЗПУСКАНЕ НА РЕЗИДЕНТСКИЯ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ
ТОЧКА 3-АМНИСТИЯ НА ВСИЧКИ РАЗКАЯЛИ СЕ И НА ПРЕМИНАЛИТЕ ПРЕЗ ПСИХИАТРИЧНО ЛЕЧЕНИЕ, ПОДДРЪЖНИЦИ НА РУСКИЯ АГЕНТ
ОЧАКВАН РЕЗУЛТАТ ОТ ПЛАНА-БЪЛГАРИЯ СТАВА ИКОНОМИЧЕСКИ ТИГЪР И ЛИДЕР НА БАЛКАНИТЕ............
02.12.2020 19:31 / Отговор
Mihaela Да,много точно.
Пак ще са голи приказки.
02.12.2020 19:36 / Отговор
Надблюдател Тия даже вече не са ми интересни! Според българската Конституция на президента не са му вменени правомощия да се занимава с икономика. И това е от времето, когато БСП я приеха тази Конституция, за да отрежат Жельо Желев! Тъпият Фатмак, заедно с цялата гилдия ДС-паразити, се занимават със всичко друго , но не и стова което им е работата!
02.12.2020 20:50 / Отговор
кесо Бравос, Румба, много навременно. Защото "славната" борческа епопея на "нашите" "смели" червени лумпени през последните месеци показа колко сме изостанали в "тежката борба" срещу "тиранията" изразяваща се в хвърляне на яйца и домати по "тиранията". Нашите "храбри" команди глупци от бригадата на тримата глупаци, "прославените" простакеси на Мая Конопа и още знайни и незнайни "активни борци" срещу "тиранията" хванаха артрит от "тежките" и "смазващи" физически усилия. Затова требе да се изобретят автомати за мятане на домати, яйца и всякакви такива "оръжия" срещу "тиранията" за да придобие тя необходимия за 21 век "иновативен" характер. Те това требе да залегне като т.1 в "епохалната" /като всичко дето прави Румбата де, само дето не е ясно какво прави щот и на него не му е ясно, ама карай/ ти програма за модернизация.
02.12.2020 20:53 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати