Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Президентството представя проекти за модернизация на България

Политика

Президентството представя проекти за модернизация на България

Снимка:

Проекти за модернизация на България и за прозрачно и ефективно управление ще бъдат представени в президентската институция на 3 декември от 14.00 часа, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Предложенията на президентската институция са направени в рамките на предвидения срок за обществени консултации по Проекта на План за възстановяване и устойчивост на Република България.  


Коментари (7)

Говедото не може да стане кон! Биха били полезни и логични,ако бяха направени в съдействие с правителството!Сега са просто още един начин на махленско заяждане с изпълнителната власт,нищо друго!
02.12.2020 19:13 / Отговор
ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ................ - СЛЕД РАЗРУШИТЕЛНОТО ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ-РУМЕН РАДЕВ............ НАТРАПЕНО НА БЪЛГАРИТЕ С АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ НА КРЕМЪЛСКАТА БАНДА.........
ТОЧКА1-ЕКСТРАДИРАНЕ НА ПРЕДАТЕЛЯ ОТ БЪЛГАРИЯ(НАПРАВО В БАЙКОНУР-И ОТ ТАМ НА МАРС)
ТОЧКА 2-РАЗПУСКАНЕ НА РЕЗИДЕНТСКИЯ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ
ТОЧКА 3-АМНИСТИЯ НА ВСИЧКИ РАЗКАЯЛИ СЕ И НА ПРЕМИНАЛИТЕ ПРЕЗ ПСИХИАТРИЧНО ЛЕЧЕНИЕ, ПОДДРЪЖНИЦИ НА РУСКИЯ АГЕНТ
ОЧАКВАН РЕЗУЛТАТ ОТ ПЛАНА-БЪЛГАРИЯ СТАВА ИКОНОМИЧЕСКИ ТИГЪР И ЛИДЕР НА БАЛКАНИТЕ............
02.12.2020 19:31 / Отговор
Mihaela Да,много точно.
Пак ще са голи приказки.
02.12.2020 19:36 / Отговор
Надблюдател Тия даже вече не са ми интересни! Според българската Конституция на президента не са му вменени правомощия да се занимава с икономика. И това е от времето, когато БСП я приеха тази Конституция, за да отрежат Жельо Желев! Тъпият Фатмак, заедно с цялата гилдия ДС-паразити, се занимават със всичко друго , но не и стова което им е работата!
02.12.2020 20:50 / Отговор
кесо Бравос, Румба, много навременно. Защото "славната" борческа епопея на "нашите" "смели" червени лумпени през последните месеци показа колко сме изостанали в "тежката борба" срещу "тиранията" изразяваща се в хвърляне на яйца и домати по "тиранията". Нашите "храбри" команди глупци от бригадата на тримата глупаци, "прославените" простакеси на Мая Конопа и още знайни и незнайни "активни борци" срещу "тиранията" хванаха артрит от "тежките" и "смазващи" физически усилия. Затова требе да се изобретят автомати за мятане на домати, яйца и всякакви такива "оръжия" срещу "тиранията" за да придобие тя необходимия за 21 век "иновативен" характер. Те това требе да залегне като т.1 в "епохалната" /като всичко дето прави Румбата де, само дето не е ясно какво прави щот и на него не му е ясно, ама карай/ ти програма за модернизация.
02.12.2020 20:53 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още