Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Привикаха Волен Сидеров в СДВР, той съзря двоен стандарт и репресия

Политика

Привикаха Волен Сидеров в СДВР, той съзря двоен стандарт и репресия

Привикаха Волен Сидеров в СДВР, той съзря двоен стандарт и репресия - Tribune.bg
Снимка:

„Когато Цветан Цветанов беше обвиняем, не му взимаха отпечатъци”, заяви Сидеров

Волен Сидеров се яви в СДВР, където бе призован днес. Той беше придружен от Павел Шопов, Десислав Чуколов и членове на партия Атака. „Не знам защо се налага това нещо, освен от гледна точка на репресия”. Това заяви смият той преди да влезе в сградата на следствието. 

Сидеров е привикан, за да му бъдат снети отпечатъци.

„Вече веднъж дадох отпечатъци и снимка, сякаш съм много опасен престъпник. Тогава не дадох гласност, защото не исках да занимавам обществото със себе си", каза той. "Втори път обаче да се направи това нещо пак с един и същи човек, няма как да не е репресия. Причината не я знам каква е, чакаме да ни я съобщят", добави политикът.

 "Видим е този двоен, даже троен стандарт. Помните, че когато Цветан Цветанов беше обвиняем, не са му взимали отпечатъци и т.н. Защо този двоен стандарт се прилага към мен, не знам. Мога да го свържа с воденето ми на едно предаване, което критикува властта", загатна Сидеров.

"Ако това е причината, значи, че властта не е сигурна в себе си и пристъпва към репресии", констатира патриотът. "Влизам, за да не ме обявят пак за общодържавно издирване, защото и това са правили вече”, завърши Сидеров на влизане в СДВР.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати