Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проданов: На предишните избори Радев подкрепи ПП, а после се отрече от тях

Политика

Проданов: На предишните избори Радев подкрепи ПП, а после се отрече от тях

Проданов: На предишните избори Радев подкрепи ПП, а после се отрече от тях - Tribune.bg
Снимка:

„Практически служебният кабинет работи без парламент. Неговата задача е да проведе честни избори.  В политическата надпревара всеки води своята битка. Целта е да убедим, колкото може повече граждани, че БСП е полезна за управлението на България. Това, че президентът може да заема една или друга позиция, не смятам, че е правилно. Работата му е друга. На предишните избори той подкрепи ПП, а после се отрече от партията”, каза в студиото на „Здравей, България” Христо Проданов от БСП.

Той заяви, че ще се види дали ще има опити за  реваншизъм. Коментира, че социалистите не са знаели за министерските кресла на Крум Зарков и Весела Лечевав в служебния кабинет.

Той посочи, че Националния съвет на БСП не е давал разрешение за това, защото не е имало подобна заявка, какъвто всъщност е реда.

Проданов повтори, че  БСП има ясна позиция за нормализиране на отношенията с Русия.

„Ние сме за възстановяване на преговорите с „Газпром”, защото от това зависи развитието на икономиката в следващите месеци. Подкрепяме диверсификацията на източници, но за нас най-важно е газта да е на евтина цена. Ние сме за мирно разрешаване на конфликта в Украйна, защото доставката на оръжия от едната и от другата страна не води до подобряване на диалога", категоричен бе социалистът и подчерта, че България не изнася оръжия нито за Украйна, нито за Русия.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети