Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проданов: Служебното правителство започва да нанася много щети на България

Политика

Проданов: Служебното правителство започва да нанася много щети на България

Проданов: Служебното правителство започва да нанася много щети на България - Tribune.bg
Снимка:

Според него опитите на депутатите за съдебна реформа са по-скоро прах в очите на хората

Служебното правителство очевидно започва да нанася много щети на България. Това каза пред Нова телевизия депутатът от БСП Христо Проданов, като уточни, че БСП е направила всичко възможно за съставянето на редовен кабинет.

Народният представител отбеляза още, че парламентарната демокрация е подложена на риск, защото в продължение на 2 години страната се управлява през повечето време от служебни правителства.

Според него опитите на депутатите за съдебна реформа са по-скоро прах в очите на хората. По думите на социалиста надали ще се стигне до второ четене на закона, който предвижда по-засилен контрол върху действията на главния прокурор.

Проданов отговори на думите на ресорния служебен министър Крум Зарков, че в парламентарната група на БСП няма борци за съдебна реформа така: „Ние сме били там на място, но с 24 народни представители можем да направим това и нищо повече. Ние правим това, което ни е възможно“.

„Човек, който за власт и постове минава през трупове“. Така депутатът от БСП описа Мая Манолова като подчерта, че тя няма да направи обединение на лявото у нас. По думите му повечето политически субекти, които имат претенции за обединение вляво, са напуснали БСП и са станали причина за разединението на лявото.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати