Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проектът на Цветанов – проблем след проблем в Североизтока

Политика

Проектът на Цветанов – проблем след проблем в Североизтока

Проектът на Цветанов – проблем след проблем в Североизтока - Tribune.bg
Снимка:

Историята е доказала, че всеки политически играч отцепил се или още по-лошо –  изгонен от голяма политическа формация като ГЕРБ или БСП, се проваля в желанието си да прави партия. Примерите са много. Като започнем с президента Първанов, преминем през Георги Кадиев, Татяна Дончева, Мирослав Найденов и т.н., пише сайтът Проватон.

Всички стартират с много енергия и празни, но огромни обещания. Разликата при Цветанов, е че той е градил всички структури на ГЕРБ, членовете го познават и очакваше много от тях с охота да се влеят в новия му проект.

„Е… наблюдаваме, че нищо от това не се случва. Особено проблемни се оказват опитите за създаването на структури в североизточна България. Точно и затова Цветанов постоянно е във Варна. Все пак преди седмици обяви, че Варна е координационния център на проекта му за Североизтока. Даже възмутен гербер ни сподели, че в началото на тази седмица е бил забелязан на протеста в морската столица, да разговаря с хора в близост до сградата на общината. Но инкогнито – с шапка с козирка. Истината е, че хората не го харесват. Има натрупан някакъв негативизъм от още от времето, когато беше вътрешен министър. Пък и няма харизма. Ако разчита само на новата си визия – не става.

Да не говорим, че като втори човек в ГЕРБ е правил много интриги със самите членове. Те са виждали с очите си как с интриги е гонил от партията тези, които не харесва или които са му се опълчили. А с останалите се е държал надменно и арогантно. Демонстрирайки власт!

Метаморфозите които претърпява сутринта да говори че е евроатлантик, а вечерта да казва, че иска да ходи да подкрепя на протеста президента също му изиграват лоша шега.

Източник от ГЕРБ твърди още, че Цветанов все още не може да направи разлика между шкембе чорба и смесен район. През годините в ГЕРБ винаги е казвал, че му звучели едно и също. Проблема му и сега за начина му на правене на структури сигурно не се е променил от едно време. А това основно беше да разделя хората с интриги и да заблуждава премиера, за реалната картина по места, споделя още източникът ни.

Е… сега няма кой да заблуждава, може да заблуждава единствено себе си, но факт е че хората му отказват и във Варна, и в областите в североизтока. И няма да постигне нищо!

Ще си остане само с мечтите, че ако някой ден ГЕРБ се разпадне всички ще се влеят при него.

А дано, ама надали!“, пише медията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

кесо Цветанов голям конспиратор бре. Протестирал инкогнито във Варна. Сигур навик от министерстването в МВР, секретна работа, майкиии. Ама щом противника го е разкрил веке може да си отпусне душицата и да викне с цяло гърло "оставкаааа". Па да дойде на жълтите павета в Софията и да мята на воля яйца, домати и риба. Тогаз сигур шъ последва "пълноводен поток" от партийни членове.
27.08.2020 18:22 / Отговор
Прас! Крах! С обявената си подкрепа за пРезидента Цветанов от раз разруши евроатлантическите устои и жалони на формированието си.
27.08.2020 19:21 / Отговор
Иво Да отива при другарката Галева "изправи се бг" да си правят файтон партия.Да вземат и др.сиризар хленчев......аааа велизар енчев който щеше да прави партия през 2014г "българската сириза"!А може да се гушне и с н.бареков който също щеше да прави партия "българската Сириза"!!!!
27.08.2020 19:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети