Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Асен Николов за Фандъкова: Кмет, който е доказал своята ефективност

Политика

Проф. Асен Николов за Фандъкова: Кмет, който е доказал своята ефективност

Проф. Асен Николов за Фандъкова: Кмет, който е доказал своята ефективност - Tribune.bg
Снимка:

Началникът на родилна клиника на „Майчин дом“ е част от листата на ГЕРБ за общински съветници

Фандъкова е човекът, направил много неща по време на своя мандат. Това заяви проф. Асен Николов, който влиза в листата на ГЕРБ за общински съветници. Той е номер осем в листата, чийто водач е настоящият кмет Йорданка Фандъкова. Проф. Асен Николов е началник на родилното отделение в „Майчин дом“ и е сред новите лица в екипа на Фандъкова. Самата тя го определя като доказан авторитет и човек с опит.

 „За мен тя е един изключително достоен човек и един кмет, който е доказал своята ефективност в досегашното управление“, каза той, когато бе представен от столичния кмет като част от новия ѝ екип.

Той е участвал в общинската комисия по асистирана репродукция. Именно Фандъкова създава общинската инвитро програма. В екипа ѝ е проф. Николов. Програмата финансира дейности, които не попадат в обхвата на националната програма - асистираната репродукция с донорски яйцеклетки.

„Преди 3 - 4 години бе създадена една много иновативна програма в Столична община и днес действа успешно“, споделя той и посочва, че вече има родени деца по програмата.

Проф. Николов посочи, че именно децата ще са фокус за него и се надява заедно с екипа на Фандъкова да довършат работата за повече места в яслите и детските градини.

Похвали настоящия кмет и за организирането на  първия мащабен скрининг за рак на гърдата.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати