Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Габровски е готов с кандидатите за министри – всички с добро име и висок професионализъм

Политика

Проф. Габровски е готов с кандидатите за министри – всички с добро име и висок професионализъм

Проф. Габровски е готов с кандидатите за министри – всички с добро име и висок професионализъм - Tribune.bg
БГНЕС

Той не отхвърли възможността да приеме и друг мандат, ако първият не успее

Проф. Николай Габровски е готов с кандидатите за министри и следващата седмица ще внесе предложение за правителство с първия проучвателен мандат на ГЕРБ за гласуване в пленарната зала. 

Това каза в предаването “Панорама” известният неврохирург, който е номинацията на първата политическита сила за министър-председател. Габровски обясни, че предложените от него министри са с добро име и висок професионализъм и не са консултирани с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Въпреки че Габровски изрази становище ще има по-голяма вероятност да се реализира първият мандат отколкото следващите, той не отхвърли възможността да се съгласи да бъде предложен за кандидат-премиер за третия мандат от друга политическа сила, но при условие, че се спазват същите принципи - пълна свобода за избор на екип, отдалечен от партийни централи и партийни оцветки.

По думите му политическата ситуация у нас напомня на уличен бой с размяната на остри реплики и „удари под кръста”. Никой не мисли за друго освен победа, смята Габровски. Той заяви, че е време ескалиращата конфронтация да бъде прекъсната.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети