Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Христова: Дебатът в ЕП разочарова всички, които са му отдавали повече тежест

Политика

Проф. Христова: Дебатът в ЕП разочарова всички, които са му отдавали повече тежест

Проф. Христова: Дебатът в ЕП разочарова всички, които са му отдавали повече тежест - Tribune.bg
Снимка:

Не може да очакваме Европа да ни реши проблемите, твърди политическият психолог

"Вчерашният дебат разочарова всички, които са му отдавали повече тежест, отколкото има, и повече, отколкото позволява да има", коментира пред БНТ политическият психолог проф. Антоанета Христова по повод провелия се дебат в Европарламента за състоянието на правовата държава у нас.

По думите й един дебат е удовлетворяващ, когато има представителност от двете страни.

„Дебатът беше кратък, определени хора имаха право да се изказват по минута и половина и по естествен начин тези аргументи се превърнаха в политически", изтъкна проф. Христова. Тя е категорична, че не може да очакваме Европа да ни реши проблемите и призова за разумен дебат управляващи и протестиращи. Според нея няма да има стабилност в България в близката година и половина.

"БСП в момента е влязла в протеста, тя е на улицата, а трябва да влезе в политическото си поведение като опозиция в парламента, иначе няма да има диалог. Този протест не е извървял нито една крачка от гражданския протест. Той отрича диалога", посочи проф. Христова. Оценките й показват, че в страната има недоверие и в левицата, и десницата, което води след себе си натрупване на голямо недоверие в политическата ни система.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Платената к@@вичка пак се изплю. Ами ние нищо не сме очаквали да стане в ЕП, това са едни високо платени бюрократи, които не могат да си представят, че България отдавна е превзета от мафията. Германците пък имат съвсем друг манталитет, те по гени са си честни, дисциплинирани и организирани, и бе могат да си представят колко са големи кражбите от елита при нас.
06.10.2020 12:44 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети