Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Костадин Ангелов: Гласувах за здравето и спокойствието на хората

Политика

Проф. Костадин Ангелов: Гласувах за здравето и спокойствието на хората

Проф. Костадин Ангелов: Гласувах за здравето и спокойствието на хората - Tribune.bg
Снимка:

Малко преди да упражни правото си на глас проф. д-р Костадин Ангелов запали свещ и се помоли за здраве

Всичко ще бъде наред след днешния ден, изборите са безопасни. Това каза министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, след като даде своя глас на парламентарните избори.

„Мерките се спазват и в секциите има абсолютно всичко необходимо. Излезте и гласувайте, бъдете спокойни и носете маски, за да можем в края на деня да бъдем доволни от това, което сме направили“, апелира министър Ангелов.              

„Аз гласувах за здравето и спокойствието на хората. Гласувах за един свят без пандемия и за края на този кошмар“, разкри здравният министър.

Той изрази надежда, че всички разбират важността на днешния ден и промяната, която той може да донесе. „През последната година се постарахме да направим всичко“, категоричен бе министър Ангелов.

„Надявам се всички да бъдат убедени, че днешният ден може да донесе онази промяна, за която всички се борят“, подчерта министърът на здравеопазването.

Костадин Ангелов направи  и прогноза за развитието на пандемията: „Аз всеки ден се надявам да бъде последен от битката ни с пандемията. От тази ситуация, в която се намираме, виждам, че единственото спасение ще ни бъде донесено чрез ваксината“.

Проф. Ангелов увери, че мерките се спазват в цялата страна: „Не очаквам пик на пандемията след днешните избори. Всичко ще бъде наред, опашките са навън, те са белег именно на това, че има въведени противоепидемични мерки“.

Малко преди да упражни правото си на глас проф. д-р Костадин Ангелов запали свещ и се помоли за здраве. Той и кметът на Велико Търново Даниел Панов се поклониха пред Светия кръст.

                                                                                                           


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати