Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Михаил Константинов: Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък външнополитически гаф

Политика

Проф. Михаил Константинов: Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък външнополитически гаф

Проф. Михаил Константинов: Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък външнополитически гаф - Tribune.bg
Снимка:

Според него това може да доведе до десетки хиляди мигранти на българската граница

„За ден няколко тежки гафа в международен план. Ние повикахме посланика и те привикаха нашия. Твърденията, че Турция се меси във вота е тежък външнополитически гаф, който си докарахме със собствената си глупост. Това може да произведе няколко десетки хиляди нарушители на българската граница, а ние нямаме сили да се справим с тях", заяви за „Твоят ден“ математикът проф. Михаил Константинов.

Той смята, че това е безобразие, което няма да отшуми скоро. „Влошаваме си отношенията с гражданите от турски произход в България. Това е чудовищна глупост“, допълни той.

По казуса с откритите отрязъци от контролни разписки в дома на кандидат за депутат математикът смята, че трябва да видим проверката между преброяването на контролните разписки и съдържанието на машинния протокол.

„Трябва да бъде показан и резултатът от проверката на машините за вота на 11 юли. Колкото по-късно дойдат, толкова по-малко хора ще повярват в нея“, подчерта той.

По темата с невъзможността някои карантинирани да гласуват, той сподели, че когато има няколко десетки хиляди гласуващи по домовете е възможно да има такива фалове. Относно балотажа проф. Константинов коментира, че всичко е възможно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети