Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Михаил Неделчев: Хетерогенността на протестите е притеснителна

Политика

Проф. Михаил Неделчев: Хетерогенността на протестите е притеснителна

Проф. Михаил Неделчев: Хетерогенността на протестите е притеснителна - Tribune.bg
Снимка:

„Това не са естествени изблици на народен гняв“, смята той

„Притеснява ме хетерогенността на тези протести и един мотив, който звучи напоследък, изречен и от „отровното трио“, от адвокат Хаджигенов - че са се опитали да тушират оразличаването между червени, сини и зелени. Това не трябва да се случва. Притеснявам се от това смесване“. Това коментира пред БНР проф. Михаил Неделчев.

„Излиза с вдигнат юмрук президентът като Чапай, спомняме си този митически партизанин, който очевидно защитава своите съветници и секретари от това, че се доказва и наистина се доказва от техните многобройни съобщения, послания и т.н., че те са упражнявали влияние. Ето това е корупцията. Корупцията не е само вземане на пари, корупцията е и звънене на телефони, телефонно право, настояване да се случи това или онова, когато си в някакви определени властови позиции“, заяви проф. Неделчев.

Той сподели симпатията си от акцията на Христо Иванов:

„Най-сетне да бъде засегнат свръхпрестижът, неоснователен и абсурден, на почетния председател на ДПС… Притеснявам се от реваншистките амбиции на Мая Манолова. Притеснявам се от смесването на символите по време на протестите“.

„Има взаимно подозрение, дебнене сред хората на площада. Това не са естествени изблици на народен гняв… В протестите има нещо много прекрасно – новите млади, те протестират против това, че България е доста различна от това, което виждат навън. Те протестират цивилизационно, но не протестират политически като подкрепа на конкретни политически тези, както си въобразяват „Възраждане“, Мая Манолова, БОЕЦ“, допълни проф. Неделчев.   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Емил Генов Никога не бих застанал рамо до рамо с червените отрепки. Няма кауза, която да ме накара да си го причиня!
21.07.2020 19:31 / Отговор
Мандат за всички водещи на ежедневни предавания! Водещата,за голям мой кеф беше разочарована от позицията на г-н Неделчев.Ненавистта към главния прокурор прозира в цялото"обществено"БНР!
21.07.2020 20:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети