Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Велислав Минеков предаде поста на маестро Найден Тодоров: Бедата е, че го очакват трудности и критика всеки ден

Политика

Проф. Велислав Минеков предаде поста на маестро Найден Тодоров: Бедата е, че го очакват трудности и критика всеки ден

Проф. Велислав Минеков предаде поста на маестро Найден Тодоров: Бедата е, че го очакват трудности и критика всеки ден - Tribune.bg
Снимка:

Проф. Велислав Минеков предаде поста на наследника си на поста  - маестро Найден Тодоров. „Много се радвам! Щастлив съм, че идва един достоен човек на това място. Той е достоен и е най-точният, който може да бъде посочен за министерството. Бедата е, че го очакват трудности”, каза Минеков. Той помоли  министър Тодоров да се пази от хвалбите и го предупреди, че критиката към него ще бъде всеки ден.

По думите му са били спрени и всякакви „паразити и изнудвачи”.

„Имах прекрасен екип. Благодаря на всички, които работиха в министерството и на своя екип. Надявам се новият министър да има поне един почивен ден”, заключи Минеков.

От своя страна Найден Тодоров се обърна към предшественика си: „Искам да благодаря на министър Минеков за свършената работа, защото тя е много повече от това, което се вижда.

Светът така е устроен, че хората виждат винаги проблемите, а свършеното остава някак си на заден план. Само че като човек, който е бил в системата до този момент, аз съм видял и свършеното. Но като човек, който е бил в системата, съм видял и няколко ситуации, в които културата е била спасявана от г-н Минеков, за което изключително много му благодаря”.

Тодоров добави, че ще продължи да работи с колегите от неговия екип и ще разчита на подкрепа от Минеков за незавършените проекти, които му завещава.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати