Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Вили Лилков: От Фандъкова научих как с умение и такт човек може да решава големите въпроси

Политика

Проф. Вили Лилков: От Фандъкова научих как с умение и такт човек може да решава големите въпроси

Проф. Вили Лилков: От Фандъкова научих как с умение и такт човек може да решава големите въпроси - Tribune.bg
Снимка:

Не можем да допуснем София да има червен кмет, каза политикът от ДСБ

„От г-жа Фандъкова научих как с умение и такт човек може да решава големите въпроси. Един от проблеми на българската политика е, че голям процент от нашите политици не се развиват. Г-жа Йорданка Фандъкова е от политиците, които се развиват“, това каза Вили Лилков, един от учредителите на ДСБ и бивш председател на ДСБ-София по време на среща с кандидата за кмет на София Йорданка Фандъкова.

„Тук съм, защото не мога да допусна, че с мое действие или бездействие може да стане така, че след тези избори София да има червен кмет“, каза Лилков. Той разказа пред симпатизантите на СДС и ГЕРБ историята на запознанството му с Йорданка Фандъкова.

„Беше през 2000 г., когато посетих 73-о училище, там ме посрещна усмихнато момиче, което заедно с инж. Нишанян ни вкара директно в мазето на училището, за да ни покаже течовете. Това младо момиче беше г-жа Фандъкова. И след течовете продължи с физкултурен салон за най-малките деца, проект за достъпна среда, след това спортни площадки, направихме и оградата, която беше голямата мъка на директора. И така се случи едно приятелство, което продължава“, разказа Вили Лилков.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема