Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протестът на ДБ се присъедини към този пред Министерския съвет

Политика

Протестът на ДБ се присъедини към този пред Министерския съвет

Протестът на ДБ се присъедини към този пред Министерския съвет - Tribune.bg
Снимка:

Протестът на "Демократична България" се присъедини към събралите се за пети пореден ден за оставката на правителството пред МС, съобщава "24 часа". В 18,40 часа от Министерството на вътрешните работи те се насочиха към Ларгото.

Така за първи ден сред лицата на протеста се присъединяват Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов. На протестът е и столичният общински съветник арх. Борислав Игнатов.

Преди началото на днешния протест Арман Бабикян обяви, че т.нар. „Отровно трио“ работи и по организирането на национална стачка, съобщи БГНЕС. Проф. Велислав Минеков, който заедно с адвокат Николай Хаджигенов е част от „отровното трио“ каза, че вече чашата е преляла и хора от цялата страна са се свързали с тях и са заявили, че са готови за масово гражданско неподчинение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

k Въх, как се уплаших! Особено от столичният общински съветник арх. Борислав Игнатов, дето приятелката му въртеше вибраторите като нунчако! Ма те се обичат, така че кога ще е сватбата?
13.07.2020 19:28 / Отговор
кесо Този "многоброен и ентусиазиран протест" сигур ще "препълни" Ларгото та вероятно ще трябва да се помисли за неговото разширение. Арх. Игнатов може да предложи на СОС да се премахне Президентството като напълно ненужна сграда за една напълно ненужна институция и да се отвори място за протестите на Ристю и компания. На Румбата и без това му се ще да се премести "отсреща", така че едва ли ще е против.
13.07.2020 20:04 / Отговор
Kate Значи пак са си заедно с БСП
13.07.2020 20:28 / Отговор
Гневна Ало , загащи се , че приличаш на торбалан.И той ще взема властта.Ще плашим децата с тебе.
13.07.2020 20:40 / Отговор
Елемаг Според мен абревиатурата ДБ означава Долни Боклуци!
13.07.2020 21:02 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати