Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протестът в неделя: Демонстранти отново мятаха деликатеси – този път свински уши

Политика

Протестът в неделя: Демонстранти отново мятаха деликатеси – този път свински уши

Протестът в неделя: Демонстранти отново мятаха деликатеси – този път свински уши - Tribune.bg
Снимка:

Друго забавление беше играта на волейбол на площада

След чери доматите и пъдпъдъчите яйца от предишните вечери – мятането на деликатеси по сградата на Министерски съвет продължи и в неделя. Този път в менюто на храна, предвидена за похабяване, бяха свински уши.

БГНЕСБГНЕС

На пръв поглед простичката суровина изобщо не е толкова евтина, а цената ѝ обикновено е по-висока и от тази на месото.

БГНЕСБГНЕС

За забавление на протестърите бяха предвидени и други инициативи като игра на волейбол и сцени с маски.

БГНЕСБГНЕС

БГНЕСБГНЕС

Ден преди обявяването решението на Конституционния съд на 30 юли дали действащ президент може да бъде разследван, е предвидена и поредната ескалация на протеста. Това беше обявено днес от организаторите. Те зоват за гражданско неподчинение на 29-и, включващо блокиране на цялата страна и национален митинг – протест в София от 10.00 ч. сутринта.

Въпреки революцията обаче някои от най-активните протестъри не допуснаха да бъдат объркани и личните им планове. Аделина Банакиева например вече споделя снимки от морето.

ФейсбукФейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

СУЛТАН БЕЙБАРС И АЗ ОБИЧАМ ДА ИГРАЯ :)
https://www.vbox7.com/play:c0906852#
26.07.2020 21:05 / Отговор
Гневна Този умник,който измисли тези свински уши, явно е голям техен любител и смърди на чесън.
26.07.2020 21:13 / Отговор
На дъното. Смрадливо като отровното трио!

Намек за деликатес от Лукановата зима.
26.07.2020 21:20 / Отговор
Джедай Тотю Колко ли трябва да си умствено недъгав, за да си помислиш, че като хвърляш храна в рамките на протест, някой ще застане на твоя страна? Малоумните лузъри от т. нар. „Отровно трио“ – посредствения айдукат Хаджи Нено, алкохолика Минетков и бабуина Бабикян – де факто наистина са отровни за този протест, защото с идиотските си идеи отвратиха всички що-годе нормални хора от животинските им изпълнения! Много „спонтанно“ беше и замерянето с домати чери, с тоалетна хартия, хеле пък с пъдпъдъчите яйца – закупени и доставени в огромни количества! Сигурно беше много трудно да ги подарят на някой старчески дом или на сираците на отец Иван в Нови хан! Отврат!
26.07.2020 21:30 / Отговор
чичо Том Явно много са закъсали горките животинки за да си режат ушите и да ги хвърлят.Явно на някои същества Ковид -19 им действа по особен начин-да режат ненужните си органи и да ги хвърлят.Утре очаквам носове - като най интересни ще бъдат на харманлийския каун Радукан и на Буратино.Тези носове са с по особена конфигурация и ще бъдат след време антики.Тъй като тези които отговарят за хигиената на площада ще се възползват от органите няма да е лошо утре вечер и по някой крак, за да стане една вкусна пача чорба.Бабуикян и спиртомера Минетков могат да пуснат по един крак тъй като са благодатни макар и миризливи.Много е лошо да си свиня и да няма кой да ти забърка.Коледа е далеко но Вие вече започнахте да се жертвате -Гошковци.Цървула никога няма да стяне чипик.Жалки гусьовци.
26.07.2020 22:24 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети