Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протестът в събота: Чери домати и ролки тоалетна хартия (СНИМКИ)

Политика

Протестът в събота: Чери домати и ролки тоалетна хартия (СНИМКИ)

След вчерашните яйца от пъдпъдък, днес революцията добива още по-бутикови измерения

И тази вечер демонстрацията пред Министерски съвет не мина без унищожаването на хубава храна. След като вчера протестиращите „доказаха“, че са представители на умната и заможна част от обществото и могат да си позволят да мятат пъдпъдъчи яйца, днес към сградата полетяха и чери домати.

Освен това протестърите бяха заредени и със стотици топове тоалетна хартия, която също бе хвърлена зад полицаите.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети протест

Коментари (5)

Киро Бизона Някой от т. нар. „организатори“ на протеста – некадърния пияница Минетков, айдуката Хаджи нено и Бабиунян Бабикян Орангутанян – ще може ли да обясни защо вчера, за замерянето на Министерския съвет, са използвани яйца на новозеландски пъдпъдък, защитен вид според Червената книга за застрашените животински видове? Проговорете, безмозъчни идиоти, какво се криете като плъхове в хамбар! Вчера пъдпъдъчи яйца, днес – домати чери, а утре? Кога ще замеряте със скариди и сьомга филе, ваш‘та мама? Самозабравили се идиоти мръсни, червени!!!
25.07.2020 20:04 / Отговор
k Кире, гледай само докъде я докараха тая държава - мятат пъдпъдъчи яйца на протест. Още един мандат на Баце и ще мятат трюфели!
26.07.2020 11:49
Джедай Тотю А, между другото, къде е Слафчу? Къде се спотайва като плъх в хамбар? От колко дена вече са протестите, а учиндолския маркуч не продумва? Да не е нещо болен? Да не е в чужбина? Да не пише програмата на селската си партийка? Да не се окаже, за ужас на дебилите, които маат гащи по площадите, че той ще се окаже най-голям тарикат – прави се на умряла лисица, че да обере на после, на изборите, недоволните шлякатарници, които нямат никакво политическо представителство, както и по-окумуш електората, отвратен от цирка, наречен протест?
25.07.2020 21:53 / Отговор
Отровно бездарно И това е слабо и самодейно.Какво може да измисли един посредствен скулптор-злобар,един адвокат,който е по-голям измамник от клиентите му и от един алкохолик,който освен до фалшиви новини не се е докосвал до нищо друго!
25.07.2020 23:26 / Отговор
Гражданин Кака Кури монтанската кобила плачеше за козите и избитите свине-Пак те хванахме в лъжа госпожо Приватизаторка защото свинете и козите са живи и бяха изтървани тия последните вечери на жълтите павета.Господа псевдо столичани превърнахте любимата си столица в кочина ,но на такива животни такава обстановка.Дошли от махали и паланки откъде да знаят какво е чистота и обществен ред. Акоизберем ВНС и се гласува отново притежание на жителство горките столичани изгарят одма.Дето казва Влади Въргала -най добре се чувствам когато моите съграждани си тръгнат за родните места -тогава виждам София чиста ,тиха и без вредни газове. Но то трябва голямо обяснение за селенията как се живее в столицата.
26.07.2020 16:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети