Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протестиращи без маски блокираха движението пред предишната сграда на парламента

Политика

Протестиращи без маски блокираха движението пред предишната сграда на парламента

Снимка:

Протестиращи блокираха движението по булевард „Цар Освободител“. Демонстрацията е организирана от „Системата ни убива“, но на място и масово без маски бяха и други традиционни протестиращи.

Добре познати лица сред протестиращите са Мая Манолова и Румен Петков.

„Не съм доволен от това, че ни правят на глупаци. Мислят, че ние сме по-прости от тях. Нямам партийни пристрастия, но ме дразни цялото държание на политиците. 136 дни глас в пустиня. Аз съм бил на 70-80 протеста. Не се надявам, че ще паднат, но все пак да си изразя мнението“, заяви Петко Николчев пред БГНЕС. Според него, ако ГЕРБ не фалшифират изборите и не принудят администрацията и предприятията да гласуват за тях няма кой да ги избере, убеден е мъжът.

„Почти съм сигурен, че ще го направят и аз мисля, че е по-добре да го направят, за да се окалят до край и сами да си понесат последствията. По принцип не гласувам и сега няма да гласувам“, увери той и каза, че иска оставката на Бойко Борисов, кабинета и главния прокурор Иван Гешев.  


Коментари (7)

Бай Генчо Има достатъчно добри техники, затова с лицево РАЗПОЗНАВАНЕ да се публикуват снимките на тия ТАПИРИ - участници и ДА СЕ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД на всички здравни заведения - ДА НЕ ИМ СЕ ОКАЗВА НИКАКВА ЗДРАВНА УСЛУГА и ПОМОЩ !!! ДА СЕ ОСТАВЯТ ТЕЗИ ИЗРОИ ДА МРАТ , ДА ИЗМРАТ, ОСЪДЕНИ ДА БЪДАТ НА СМЪРТ по този начин !!!
21.11.2020 21:19 / Отговор
Тези ще се появят сами пред болниците,да протестират,че са невинни вирусоносители и не им обръщат полагаемото им като протестери внимание!
После системата и Борисов ги убивал!
Мислят се за недосегаеми,защото полицията се гнуси от тях!
Миризливци обсебени от мания за власт!Уроди!
21.11.2020 21:46
Z Няма нужда от лицево разпознаване. Полицията трябва да им връчи по една глоба за нарушаване не карантината и липса на дистанция и ще имат точните лични данни, които да ги направят persona non grata за болниците. Безотговорници или професионални протестъри? Може би и двете.
22.11.2020 00:09 / Отговор
То хубаво, ама ако не гласуваш, какво право имаш да се възмущаваш от когото и да било
22.11.2020 06:00 / Отговор
Анастас #

Мазолова ги насира - системно
а плевенския Пикльо ги препикава - профилактично.

(физиологически описателно)
22.11.2020 09:28 / Отговор
Тодоров До Мая, Румен, Петко (некой си от протеста) ...: Седете си у вас бе другаре! Да се не разболеете. Тая дето сте си я наумили, нема да я бъде... Ще дойде март, догодина. Па излезте и гласувайте. На оня Петко от протеста да кажа - Петко, има кой да глсува за ГЕРБ - брой за сега поне един - мен.
22.11.2020 13:06 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още