Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протестиращи без маски блокираха движението пред предишната сграда на парламента

Политика

Протестиращи без маски блокираха движението пред предишната сграда на парламента

Протестиращи без маски блокираха движението пред предишната сграда на парламента - Tribune.bg
Снимка:

Протестиращи блокираха движението по булевард „Цар Освободител“. Демонстрацията е организирана от „Системата ни убива“, но на място и масово без маски бяха и други традиционни протестиращи.

Добре познати лица сред протестиращите са Мая Манолова и Румен Петков.

„Не съм доволен от това, че ни правят на глупаци. Мислят, че ние сме по-прости от тях. Нямам партийни пристрастия, но ме дразни цялото държание на политиците. 136 дни глас в пустиня. Аз съм бил на 70-80 протеста. Не се надявам, че ще паднат, но все пак да си изразя мнението“, заяви Петко Николчев пред БГНЕС. Според него, ако ГЕРБ не фалшифират изборите и не принудят администрацията и предприятията да гласуват за тях няма кой да ги избере, убеден е мъжът.

„Почти съм сигурен, че ще го направят и аз мисля, че е по-добре да го направят, за да се окалят до край и сами да си понесат последствията. По принцип не гласувам и сега няма да гласувам“, увери той и каза, че иска оставката на Бойко Борисов, кабинета и главния прокурор Иван Гешев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Бай Генчо Има достатъчно добри техники, затова с лицево РАЗПОЗНАВАНЕ да се публикуват снимките на тия ТАПИРИ - участници и ДА СЕ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД на всички здравни заведения - ДА НЕ ИМ СЕ ОКАЗВА НИКАКВА ЗДРАВНА УСЛУГА и ПОМОЩ !!! ДА СЕ ОСТАВЯТ ТЕЗИ ИЗРОИ ДА МРАТ , ДА ИЗМРАТ, ОСЪДЕНИ ДА БЪДАТ НА СМЪРТ по този начин !!!
21.11.2020 21:19 / Отговор
Тези ще се появят сами пред болниците,да протестират,че са невинни вирусоносители и не им обръщат полагаемото им като протестери внимание!
После системата и Борисов ги убивал!
Мислят се за недосегаеми,защото полицията се гнуси от тях!
Миризливци обсебени от мания за власт!Уроди!
21.11.2020 21:46
Z Няма нужда от лицево разпознаване. Полицията трябва да им връчи по една глоба за нарушаване не карантината и липса на дистанция и ще имат точните лични данни, които да ги направят persona non grata за болниците. Безотговорници или професионални протестъри? Може би и двете.
22.11.2020 00:09 / Отговор
То хубаво, ама ако не гласуваш, какво право имаш да се възмущаваш от когото и да било
22.11.2020 06:00 / Отговор
Анастас #

Мазолова ги насира - системно
а плевенския Пикльо ги препикава - профилактично.

(физиологически описателно)
22.11.2020 09:28 / Отговор
Тодоров До Мая, Румен, Петко (некой си от протеста) ...: Седете си у вас бе другаре! Да се не разболеете. Тая дето сте си я наумили, нема да я бъде... Ще дойде март, догодина. Па излезте и гласувайте. На оня Петко от протеста да кажа - Петко, има кой да глсува за ГЕРБ - брой за сега поне един - мен.
22.11.2020 13:06 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети